Cel mai sanatos sport din lume: Incearca squash-ul! (VIDEO)

squash1Te-ai saturat sa mergi la sala si vrei sa arati bine? Solutia perfecta pentru tine este squash-ul, sportul care te ajuta sa arzi de trei ori mai multe calorii decat la o sedinta de jogging. Squash-ul este un excelent exercitiu fizic, fiind recomandat celor care vor sa piarda in greutate. A ajuns sa fie practicat in aproape 200 de tari, urmand sa fie inclus si la Jocurile Olimpice.

Cel mai important complex acvatic din Baia Mare, AquaSport Drurelax le ofera clientilor posibilitatea de a-si alege modul in care doresc sa se relaxeze. Pe langa bazinele interioare, respectiv spa & wellness, o zona importanta este cea destinata sportului.

Squash-ul este un sport dinamic, asemanator cu tenisul si badminton-ul si a fost jucat pentru prima data in Franta, la inceputul  secolului al XII-lea. Este un sport care se joaca “la perete” si functioneaza dupa propriile reguli.

Squash-ul este un sport cu racheta care se joaca in doi jucatori (sau 4 la dublu) pe un teren acoperit, cu patru pereti, cu o minge mica de cauciuc.

In urma unui studiu tehnic comprehensiv, care a comparat o varietate larga de sporturi in functie de un numar de criterii inclusiv rezistenta cardiovasculara, rezistenta si puterea musculara, flexibilitatea si numarul de calorii arse, squash-ul a fost declarat, de catre revista Forbes Magazine, ca fiind cel mai sanatos sport din lume. Squash-ul este singurul sport care se joaca cu racheta, in care jucatorii impart acelasi spatiu, generand o dinamica si o competitivitate fara egal.

Cei care doresc sa isi faca programare sunt rugati sa sune la numarul de telefon: 0731.00.57.23.

ZiarMM

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *