Cel mai tanar condamnat pentru crima din istoria justitiei americane, pus in libertate

Reclame home 1
Reclame home 1

judecatorBarbatul care a fost cel mai tanar condamnat pentru crima in SUA, la numai 12 ani, a fost eliberat marti din inchisoare dupa 16 ani petrecuti in spatele gratiilor pentru uciderea partenerei tatalui sau, relateaza Reuters si AFP citata de Agerpres.

Curtis Jones, a carui eliberare a fost anuntata de purtatoarea de cuvant a inchisorii din Florida in care era detinut, este astazi in varsta de 29 de ani si a fost condamnat in 1999 alaturi de sora sa, in varsta de 13 ani.

Cei doi au fost judecati ca adulti, chiar dupa ce serviciile sociale au gasit dovezi privind comiterea unor abuzuri sexuale. Ei au fost condamnati la 18 ani de inchisoare pentru uciderea partenerei tatalui lor, Sonya Nicole Speights.

La momentul crimei, anchetatorii au ajuns la concluzia ca ar fi ucis victima din gelozie, dar documente recente indica faptul ca au fost abuzati sexual de un al membru adult al familiei lor.

Disperati de lipsa de reactie si de sustinere a tatalui lor si a partenerei lui, cei doi minori ar fi planuit sa-i omoare pe amandoi si apoi pe acela care ii agresase sexual. Dupa ce au impuscat-o mortal pe Sonya Speights, cei doi s-au speriat si s-au ascuns, fiind arestati de politie a doua zi.

Curtis Jones a fost eliberat marti dimineata din inchisoarea din Florida in care era detinut, iar sora lui urmeaza sa fie eliberata sambata.

Potrivit media locale, Curtis Jones a devenit preot in inchisoare.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole