Cel putin 40 de palestinieni ucisi duminica in bombardamentele israeliene

Cel putin 40 de palestinieni au fost ucisi duminica si in jur de 400 raniti in bombardamentele israeliene din cartierul Shajaya, din orasul Gaza, informeaza serviciile de urgenta palestiniene, citate de AFP, Reuters si DPA, transmite Agerpres.

Cadavrele au fost gasite sub daramaturile din zona, a declarat purtatorul de cuvant al serviciilor de urgenta, Ashraf al-Qoudra. Potrivit DPA, printre victime s-ar afla femei si copii.

Printre victime se afla si un lucrator pe Ambulanta si un cameraman de 25 de ani, “care filma un reportaj impreuna cu angajatul de pe Ambulanta”, a mai spus purtatorul de cuvant.

Armata israeliana a anuntat duminica ca-si va intensifica ofensiva terestra in Fasia Gaza in cea de a 13-a zi a operatiunilor care s-au soldat pana acum cu peste 350 de morti, cel mai sangeros conflict din 2009.

“In aceasta seara, faza terestra a operatiunii (…) se extinde cu forte suplimentare pentru a combate terorismul in Fasia Gaza si a stabili o realitate care le garanteaza israelienilor o viata in securitate”, a anuntat armata intr-un comunicat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1