Cel putin cinci raniti dupa un cutremur cu magnitudinea de 6,1 in Panama, langa granita cu Costa Rica

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cel putin cinci persoane au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea de 6,1 produs duminica in sud-vestul Panama, in apropiere de granita cu Costa Rica, relateaza AFP si Reuters, titrate de Agerpres.

Cutremurul s-a produs la 7 kilometri sud-est de Plaza de Caisan, Panama, la o adâncime de 37 de kilometri, a precizat USGS. Autoritatile din Panama au afirmat ca nu a fost emisa alerta de tsunami.

Cinci persoane au fost ranite in urma cutremurului, a declarat Serviciul National de Protectie Civila (Sinaproc). Doua cladiri de locuinte s-au prabusit si alte doua au fost deteriorate, potrivit aceleiasi surse. Institutul american de geofizica (USGS) a anuntat ca epicentrul seismului a fost stabilit la câtiva kilometri nord de Canoas in Costa Rica, chiar la granita cu Panama. Serviciile locale de urgenta din Canoas au afirmat ca nu exista informatii privind daune sau decese in zona.

In noiembrie 2017, un seism cu magnitudinea de 6,5 produs pe coasta Costa Rica a distrus cladiri in capitala San José. Doua persoane au murit in urma unor crize cardiace. Cu doua luni mai devreme, un cutremur cu magnitudinea 7,1 produs in Mexic a facut peste 300 de morti.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *