Cel putin doi raniti in penultima cursa de tauri de San Fermin

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Spain Running of the BullsCel putin doi tineri care alearga cu taurii “mozos” au fost raniti in penultima cursa “encierro” desfasurata luni la Festivalul San Fermin din Pamplona (Spania), care a fost rapida si cu momente periculoase in unele portiuni, relateaza luni EFE citata de Agerpres.

Taurii crescatoriei Domingo Hernández si Garcigrande au ranit cel putin doua persoane cu impunsaturi de coarne “corneadas” in portiunile Mercaderes si Estafeta.

Intr-una din cursele cele mai rapide ale editiei de anul acesta (2 minute si 12 secunde), taurii au pornit in grup din tarcul Santo Domingo si au strabatut traseul uniti, fara a-i lua in seama pe tinerii alergatori dintre care unii s-au dezechilibrat si au cazut.

In curba Estafeta unul dintre curajosii “mozos” a cazut iar confratii sai au incercat sa-l ridice, fapt ce a provocat un moment de pericol, cand un taur i-a atacat cu coarnele pe tineri, care au fost impinsi catre perete.

In acest moment unul din exemplare de culoare rosiatica a preluat conducerea turmei, pozitie pe care nu a mai pierdut-o pana la sfarsitul cursei, in timp ce la mica distanta de el alerga grupul compact de tauri.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *