Cele mai importante lansări de mașini în 2021

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Anul 2021 se anunță unul complicat pentru industria auto globală. După un 2020 care a adus cea mai mare provocare din perioada modernă a automobilului, prin închideri de fabrici și showroom-uri, dar și prin anularea tuturor saloanelor auto – și asta nu din motive economice, ci din cauza unei pandemii – anul acesta vine cu noua paradigmă a lansărilor online, suprapusă cu duritatea legislației privind emisiile, precizează profit.ro.

Industria auto este obligată să genereze creștere în 2021, pentru că vine după un an dificil, cu scăderi. Chiar și în aceste condiții, intrarea în vigoare a standardelor de emisii Euro 6d pune probleme serioase producătorilor, care au fost nevoiți să renunțe la unele motoare și modele, pentru a nu intra în zona penalizărilor financiare. Cu acest background, dar și cu marea provocare a tranziției către propulsia electrică, industria auto este obligată să lanseze noi și noi modele, pentru a rămâne atractivă în fața clienților tot mai pretențioși. Anul 2021 va fi unul al lansărilor electrice, fiind așteptate atât modele care au fost deja prezentate în 2020, cum este cazul Dacia Spring, dar și modele complet noi, care încă nu s-au bucurat de prima apariție în fața publicului.

Citroen C5 va marca în 2021 revenirea mărcii franceze în segmentul upmarket al limuzinelor de clasă D, cu o caroserie ce combină două stiluri, un wagon și un coupe,

Dacia „Grand Duster” este doar un nume generic, pentru a face uitată denumirea Lodgy, pe care marca românească ar putea să o elimine în acest an.

Ferrari Purosangue va fi primul SUV din istoria Ferrari, unul despre care, cu un deceniu în urmă, nici nu se putea discuta, dar care astăzi, având în vedere evoluția industriei auto, devine ceva firesc.

Skoda Fabia a reușit să supraviețuiască inclusiv cu caroseria wagon, grație vânzărilor sale bune, în pofida faptului că segmentul B tradițional a fost canibalizat de crossoverele cu dimensiuni similare.

VW ID Buzz este una dintre cele mai exotice lansări din acest an, nu doar pentru că readuce în actualitate un model celebru al secolului trecut, ci și pentru că este una dintre mașinile electrice ce vor ajunge pe piață în acest an.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *