Cele mai populare joburi in Marea Britanie in 2019 – analist in securitate cibernetica si specialist in stiinta datelor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cele mai populare joburi din Marea Britanie vor fi asociate in 2019, cel mai probabil, unor profesii foarte bine platite, precum analisti in securitate cibernetica si specialisti in stiinta datelor, sugereaza autorii unui studiu realizat recent in aceasta tara, citati miercuri de Press Association, informeaza AGERPRES.

Cercetatorii de la compania de recrutare Hays afirma ca si contabilii, supraveghetorii de pe santierele de constructii, analistii de risc si managerii din domeniul financiar vor fi joburi la mare cautare in Marea Britanie in anul 2019.

Aceste locuri de munca sunt recompensate cu salarii peste media nationala in contextul penuriei de angajati calificati, precizeaza specialistii de la compania Hays.

Simon Winfield, director managerial la Hays UK & Ireland, a declarat: “Joburile din domeniul tehnologiei s-au bucurat de unele dintre cele mai mari cresteri salariale in 2018, iar aceasta tendinta nu prezinta niciun semn ca ar incetini in 2019”.

“Angajatorii cu care colaboram pur si simplu nu pot sa recruteze specialisti in tehnologie suficient de rapid”, a adaugat el.

“Contabilii sunt vizati de companiile care se concentreaza pe inasprirea controalelor financiare si pe modificari ale standardelor de raportare in domeniul finantelor internationale. Cererea din constructii este mare, datorita investitiilor continue, combinate cu o penurie de muncitori straini calificati, pentru a stimula forta de munca din acest sector”, a adaugat acelasi manager britanic.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2