Cele sase alimente daunatoare de pe rafturile magazinelor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

rafturiCunoscutul Bill Marler a petrecut mai mult de 20 de ani luptand impotriva companiilor alimentare care imbolnavesc consumatorii.  In prezent, Marler este implicat intr-un proces impotriva companiei Chipotle, responsabila de infectarea cu E.coli mai multor consumatori.

Iata cele sase alimente pe care acesta, expert in intoxicatii alimentare, nu le consuma niciodata:

Scoicile sau alte fructe de mare crude

Potrivit lui Marler, scoicile pot fi periculoase pentru ca absorb tot ce este in apa in care traiesc. Pe masura ce apele planetei devin tot mai poluate, sunt tot mai mari sansele ca tot ceea ce traieste in ele sa devina din ce in ce mai toxic.

Fructele si legumele ”prespalate”

Marler considera ca sansele ca alimentele sa fie contaminate cresc pe masura ce trec prin mai multe maini. Cu cat un aliment este manipulat de mai multe persoane si in mai multe locuri, cu atat sasele de a fi contaminat cresc.

Germenii cruzi

Inclusiv germenii de grau, germenii de lucerna, fasolea mung, trifoiul si chiar ridichiile – toate pot fi contaminate cu E.coli sau chiar salmonella, avertizeaza expertul.

Carnea cruda sau ”in sange”

Temperatura din interiorul carnii trebuie sa ajunga la peste 73-75 de grade Celsius pentru a ucide patogeni precum E.coli, salmonella si altii. Carnea cruda sau ”in sange” este total nerecomandata.

Ouale crude sau gatite insuficient

Este bine cunoscut faptul ca ouale crude pot raspandi salmonella, scrie The Independent.

Laptele nepasteurizat şi sucurile de fructe ambalate

Laptele nepasteurizat, cunoscut si sub denumirile de lapte nefiert sau lapte crud, poate fi contaminat cu diferite bacterii, virusuri si paraziti, mai avertizeaza Bill Marler.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *