Celula de criza la nivelul ISJ Maramures: 65 de unitati scolare cu probleme

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In urma fenomenelor meteorologice inregistrate in cursul zilei de duminica, 17 septembrie, Inspectoratul Scolar Judetean Maramures a constituit o celula de criza pentru a lua legatura cu toate unitatile de invatamant preuniversitar din judet, in vederea identificarii pagubelor inregistrate in unitatile scolare.

„Din totalul de 166 de unitati cu personalitate juridica, 65 au semnalat probleme, 23 aflandu-se in municipiul Baia Mare. Totodata, nu s-a putut lua legatura cu trei unitati scolare, din cauza problemelor inregistrate in retele de comunicatii.

Din  cele 65 de unitati care au raportat probleme, 10 si-au suspendat partial sau in totalitate cursurile: Scoala Gimnaziala Nr. 18 Baia Mare, Scoala Gimnaziala „Nichita Stanescu” Baia Mare, Colegiul Economic „Pintea Viteazul” Cavnic, Scoala Gimnaziala „Nicolae Steinhardt” Rohia, Scoala Gimnaziala „Regina Elisabeta” Baiut, Scoala Gimnaziala „Dr. Teodor Mihali” Boiu Mare  (suspendare in totalitate a cursurilor), respectiv Scoala Gimnaziala Speciala Baia Mare, Liceul Teoretic „Ioan Buteanu” Somcuta Mare, Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Targu Lapus,  Scoala Gimnaziala Copalnic Manastur (suspendare partiala a cursurilor).

Pagubele materiale constau in  deteriorarea acoperisului, a internatelor sau a cantinelor, blocarea accesului in curte sau in scoala din cauza copacilor doborati,  inundarea salilor de clasa, intreruperea apei, a curentului si a retelei de telefonie. Aceste pagube materiale se gestioneaza in colaborare cu autoritatile locale, conform legii”, spun reprezentantii ISJ Maramures intr-un comunicat de presa.

 

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole