Centru de relaxare si agrement la Borsa, in cladiri ale Spitalului de Recuperare

PNL

“Centrul de relaxare Borsa 2020”. Este cel mai nou proiect futuristic anuntat de catre Primaria Borsa unde altundeva decat pe reteaua de socializare facebook. A si devenit o moda printre primari sa anunte fel de fel de proiecte futuriste, care cel mai probabil nu vor vedea lumina zilei niciodata. Administratia locala, pentru a crea acest centru, are de gand sa se foloseasca de cladirile care acum apartin Ministerului Sanatatii, in speta Spitalului de Recuperare Borsa.

“La cererea mai multor concetateni, avem in lucru si proiectul privind construirea in Borsa a unui centru de agrement si relaxare cu piscine pentru inot, saune, sala de sport multifunctionala, zona de recreere, spatii de joaca, etc. Acest film de prezentare este doar un concept.

In prezent este in analiza la Ministerul Sanatatii posibilitatea privind transferarea cladirilor administrate de Spitalul de Recuperare Borsa catre Administratia Publica Locala. Odata realizat acest transfer, putem incepe efectiv proiectarea si construirea acestui obiectiv mult asteptat de locuitorii orasului”, spun oficialii Primariei Borsa.

Trebuie spus ca una din cladirile pe care primaria condusa de Sorin Timis este celebra Stibina, aflata chiar la poalele partiei de schi care te duce cu telescaunul la Cascada Cailor. O cladire mare, dar care arata groaznic, fiind lasata de ani buni in paragina.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2