Centru sportiv spa & wellness, acum in Baia Mare

Cel mai mare centru spa din nordul Romaniei isi deschide portile in curand. Situat la iesirea din Baia Mare, Complexul Drurelax pune la dispozitia dumneavoastra o gama variata de posibilitati de petrecere a timpului liber intr-un mod cat mai placut si util. Noul centrul spa dispune de sala pentru aerobic, fitness, cycling, squash si nu numai, toate beneficiind de aparate profesionale si oameni calificati care se ocupa de fiecare persoana in parte. Instructorii vor face tot posibilul ca, indiferent de modul in care doriti sa faceti miscare, sa va simtiti bine, iar rezultatele sa nu intarzie sa apara.
Modul in care lucreaza muschii in timpul exercitiilor este extrem de important, de aceea, veti avea sprijinul continuu al instructorilor nostri. Inainte de a incepe sedintele de miscare, dar si dupa, poti opta pentru cateva momente de relaxare in scaunele incalzite, ce iti dau un plus de energie pentru efortul depus sau care urmeaza sa il depui.
In ceea ce priveste intretinerea corporala fara efort, complexul Drurelax, pune la dispozitia dumneavoastra posibilitatea de relaxare la o sedinta de masaj, intr-un salon echipat complet cu aparatura profesionala si produse cat mai naturale, astfelincat rezultatul sa fie unul vizibil si satisfacator. Curajosii pot opta pentru dusurile scotiene, rapide, practice, reci si sanatoase, care pe moment te revigoreaza, ulterior, fiind benefice pentru o buna oxigenare a creierului, dar si pentru intarirea sistemului imunitar.
Printre activitatiile oferite de centrul spa Drurelax, in curand se vor numara cateva tipuri de sauna, hamam, baie turceasca, dar si posibilitatea de relaxare intr-un jacuzzi sau in bazinul cu apa sarata, iar pentru ca centrul sa fie complet, nu va lipsi nici un bazin semi-olimpic acoperit. Si pentru ca acest centru spa a fost gandit extrem de bine, cei care vor sa se relaxeze insa nu au cu cine sa isi lase copii, am amenajat un loc de joaca pentru acestia, unde vor fi in siguranta si vor avea ocupatie, astfel incat tu sa te poti relaxa in totalitate. Dupa miscare sau relaxare, poti savura o cafea, racoritoare si nu numai la barul din incinta complexului Drurelax!

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *