Centrul de Echitatie de la Recea, tot mai aproape de realitate

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Centrul de Echitatie de la Recea este tot mai aproape de realitate.

Dupa mai multe discutii si alte cateva proceduri pe hartie, Consiliul Judetean Maramures se pregateste sa aprobe principalii indicatori tehnico-economici si devizul general al investitiei.

Proiectul in care sunt cuprinse aceste aspecte se va afla pe ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Judetean din 27 ianuarie, cand alesii judeteni vor trebui sa-si dea sau nu acordul pentru chestiunile enumerate mai sus.

Mai in detaliu, consilierii judeteni vor avea in fata proiectul de hotarare “privind aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici si a devizului general pentru obiectivul de investitie Centrul de Echitatie in Comuna Recea, Judetul Maramures, faza Studiu de Fezabilitate”.

Centrul ar urma sa fie construit pe acel teren unde initial s-a dorit construirea depozitului ecologic.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. 6 cai frumosi

  Ce-i lipseste chelului, tichie de margaritar! Asa si noi,intr-un judet care nu a fost in stare sa faca primul parc industrial(asta in timp ce judetele vecine au macar doua),noi o tinem cu ineptia asta a lui Flore, Scoala de Echitatie.Cum naiba sa-i deranjam la forta de munca pe industriasii care ii tin pe maramureseni cu minimul pe economie.Cati din amaratii astia o sa plateasca 80 de lei /ora de echitatie?

  Reply
 2. tudor

  Daca tot isi asuma Zetea acest proiect,vorba unora,in detrimentul unui parc industrial,vreau sa vina in fata maramuresenilor si sa ne promita ca isi va da demisia in cazul in care acest proiect va fi o gaura economica,o alta sifonarie de bani publici.Asa ar fi corect.

  Reply
 3. mi re la

  La asa o preocupare a consilierilor judeteni singura noastra sansa e sa emigram sau sa ne ducem in zone in care guvernul lui Dragnea sa ne plateasca 900 de lei pentru chirie,bani pe care in Maramures nu-i obtinem intr-o luna ca salariu.Bravo,Zetea,Dancus si Morar,vreun bairam,ceva? Asa cu ocazia sarbatoririi inceperii vreunui studiu de fezabilitate.Ar fi pacat sa nu faceti pe DJ-ii.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *