Centrul de formare profesionala GAMCOM SERVICES organizeaza curs de arhivar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Centrul de formare profesionala GAMCOM SERVICES furnizor autorizat de formare profesionala organizeaza curs de arhivar (cod COR: 441501), pentru pregatirea personalului desemnat cu activitatile de arhivare a documentelor la creatorii si detinatorii de documente – institutii publice, societati comerciale, alte entitati.

Durata cursului este de 120 de ore (40 ore teorie + 80 ore practica), in perioada martie-aprilie 2019, iar taxa de participare costa 550 RON/pers, ce include si taxa de examen (posibilitatea de achitare in rate). Pregatirea minima necesara: studii medii, cu diploma de bacalaureat.

Facilitati: pentru doua persoane inscrise din cadrul unei institutii/companii vom oferi gratuitatea cursului pentru o a 3-a persoana, daca se va solicita inscrierea.

Locatia derularii programului este Colegiul Tehnic”George Baritiu”- Baia Mare, Strada Culturii, nr 4. (cursul poate fi organizat si in alte localitati sau la sediul beneficiarului, pentru grupuri mai mari de participanti).

“Conform prevederilor art. 31 alin (2) din Legea Arhivelor Nationale nr. 16/1996, republicata si a informatiilor publicate pe site-ul Arhivelor Nationale: www.arhivelenationale.ro, sectiunea Asistenta de specialitate / (Creatorii si detinatorii de documente, prevazuti la art. 2, persoane juridice, au obligatia de a infiinta compartimente de arhiva sau de a desemna persoane responsabile cu probleme de arhiva, in functie de valoarea si cantitatea acestora). Documentele necesare pentru avizarea personalului desemnat cu activitatea de arhiva, Avizele se vor elibera numai pentru persoanele care detin certificate in calificarea de arhivar“, se arata intr-un anunt al organizatorilor.

Mai trebuie mentionat ca:

– Programa de pregatire teoretica si practica este avizata de MINISTERUL AFACERILOR INTERNE, ARHIVELE NATIONALE ALE ROMANIEI;

– Suntem autorizati de catre COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALA A ADULTILOR DIN JUDETUL MARAMURES;

– In urma cursului se va obtine certificatul de absolvire pentru ocupatia arhivar, recunoscut de MINISTERUL MUNCII SI JUSTITIEI SOCIALE si MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE. Prin Autoritatea Nationala de

Calificari, conform O.G. 129/ 2000, republicata, ofera angajabilitate in domeniul arhivarii documentelor, managementului arhivei fizice si va permite sa activati in cadrul oricarei institutii publice sau private, societatilor de arhivare si management al documentelor, muzeelor sau bibliotecilor. Certificatul de absolvire este recunoscut in Romania si tarile Uniunii Europene si este insotit de suplimentul descriptiv.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la numerele de telefon: 0753-325587 / 0744-441870 sau prin e-mail la adresa: gamcom.services@gmail.com.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2