Centrul de ingrijire batrani de la Coruia va fi functional in primavara anului 2019

”Centrul de ingrijire batrani” din Coruia a fost inaugurat. Proiectul in valoare de 3,5 milioane de euro a fost realizat pe AFIR, mai exact pe masura 3.2.2 si a cuprins patru componente. Astfel au fost modernizati 11,5 km de drumuri, investitia fiind de aproximativ 1 milion de euro, trei kilometri de canalizare, in suma de aproximativ 800.000 de euro, dotari asezaminte culturale, finantate cu aproximativ 200.000 de euro, in timp ce pentru Centrul de batrani, ultima componenta care trebuia realizata, s-au alocat 1,5 milioane de euro.

Suma de 2,5 milioane de euro a fost o finantare pe fonduri europene, in timp ce, de la bugetul local s-a alocat diferenta de 1 milion de euro necesara finalizarii acestei lucrari. Centrul de ingrijire batrani de la Coruia va avea 47 de locuri disponibile, iar autoritatea locala spera sa-l dea in folosinta cel tarziu in primavara anului viitor.

In 6 noiembrie a.c. s-a semnat contractul de lucrari pentru realizarea unui camin cultural in Sacalaseni, o finantare in valoare de 1 milion de euro obtinuta de la Compania Nationala de Investitii (CNI).

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1