Centrul de Instruire si Marketing al Camerei de Comert si Industrie Maramures poarta numele presedintelui fondator – GHEORGHE MARCAS

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Incepand din luna iunie, Centrul de Instruire si Marketing al Camerei de Comert si Industrie Maramures poarta numele regretatului Gheorghe Marcas, presedinte fondator al Camerei de Comert si Industrie Maramures.

Pentru a-l onora asa cum se cuvine pe cel care vreme de aproape 30 de ani a condus destinele institutiei camerale, presedintele CCI Maramures, Florentin-Nicolae Tus a propus membrilor AGM ca centrul expozitional al Camerei de Comert si Industrie Maramures sa poarte, in memoriam, numele ing. Gheorghe Marcas. Hotararea a fost adoptata in unanimitate in luna mai, in cadrul sedintei Adunarii Generale a Membrilor Camerei de Comert si Industrie Maramures, initiativa presedintelui CCI Maramuresfiind sustinuta de toti membriiprezenti.

Ing. Gheorghe Marcas a fost si va ramane o personalitate marcanta pentru comunitatea economica maramureseana.

De-a lungul carierei sale a condus cateva dintre cele mai mari intreprinderi si institutii cu profil economic din judet. Ing. Gheorghe Marcasa fost cel care a infiintat, in 1990, Camera de Comert si Industrie Maramures.In ultimii ani,a acordat o atentie deosebita documentarii asupra activitatii institutiilor camerale atat din tara cat si din intreaga lume. A devenit autorul unor lucrari de referinta care evidentiaza trecutul acestor institutii, cresterea calitatii serviciilor si consolidarea prestigiului Camerelor de Comert si Industrie (ex.”Camerele de Comert si Industrie din Romania File de istorie 1850-2010”).

De-a lungul timpului, a fost decorat cu medalii si ordine, a primit distinctii pentru activitatea sa, printre care Meritul Comercial clasa a III-a si clasa a II-a si titlul de Cetatean de Onoare al Municipiului Baia Mare. Gheorghe Marcas a facut parte si din Colegiul de Conducere al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR).

Camera de Comert si Industrie Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1