Centrul Universitar Nord Baia Mare: Au fost inaugurate doua laboratoare cu echipamente de ultima generatie din domeniul aeronauticii

PNL

La Centrul Universitar Nord Baia Mare, Facultatea de Ingnerie a avut loc inaugurarea a doua laboratoare cu echipamente de ultima generatie care vor permite studentilor si profesorilor sa aiba acces la tehnologia din domeniul aeronauticii.

Laboratoarele ii vor ajuta pe studenti sa se pregateasca pentru o cariera de succes in domeniul ingineriei si industriei aeronauticii.

“Acest parteneriat a implicat autoritati, comunitatea academica si societati comerciale in investitia derulata pentru a aduce tehnologie de ultima generatie intr-un centru de educatie universitara.

Proiectul de la universitatea baimareana reprezinta flexibilitatea de care are nevoie o economie de piata, dar si pasii necesari pentru deschiderea si sustnerea dintre mediul universitar si mediul economic.

O sustinere reciproca care va contribui la formarea viitorilor ingineri si specialisti in domeniu. Valoarea investitiei este de peste 360.000 euro”, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Maramures.

Vlad HERMAN

Foto: Institutia Prefectului – Judetul Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1