Centrul Universitar Nord Baia Mare: Se mai fac inscrieri la Filosofie, Stiintele Comunicarii, dar si la Drepturile Omului

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Duminica, 15 septembrie, si luni, 16 septembrie, sunt ultimele zile in care se mai pot face inscrieri la specializarile de licenta Filosofie si Stiintele Comunicarii (Jurnalism, Relatii Publice) din cadrul Facultatii de Litere (Centrul Universitar Nord Baia Mare).

“La specializarea Filosofie si la Stiintele Comunicarii (Jurnalism, Relatii Publice) se mai fac inscrieri duminica, 15 septembrie si luni, 16 septembrie.

Mai sunt opt locuri la Filosofie (cu taxa) si 41 locuri la Stiintele Comunicarii (cu taxa). Inscrierile se fac in aceasta perioada intre orele 09.00 si 15.00. Examenul se face pe baza de dosare, luandu-se in considerare media de la examenul de bacalaureat”, a declarat prof. univ. dr. Petru Dunca.

De asemenea, incepand de luni, 16 septembrie, si pana in data de 19 septembrie, absolventii de licenta pot sa se inscrie la specializarea de masterat Drepturile Omului, unde mai sunt disponibile 23 de locuri (cu taxa).

“Incepand de luni, 16 septembrie, se fac inscrieri la masteratul de Dreptiurile Omului pana in data de 18 si 19 septembrie, orele 12.00. Se primesc licentiati din toate domeniile de licenta. Aici exista 23 de locuri (cu taxa). Mai urmeaza un interviu si stabileste ierarhia”, a adaugat Petru Dunca.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2