Centura de siguranta salveaza vieti! Noi sanctiuni aplicate de politistii maramureseni

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

In ultimele 24 de ore, politistii rutieri au efectuat atat in municipiu, cat si pe raza judetului, mai multe actiuni, avand ca scop prevenirea si combaterea accidentelor rutiere.

Politistii Sectiei 6 Sarasau au actionat pentru verificarea si impunerea folosirii centurii de siguranta si a dispozitivelor de fixare omologate de catre soferi si pasageri.

Politistii din Baia Sprie si Sisesti au actionat pe raza de competenta impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures, iar cei din Recea au fost prezenti pe D.N.1C, Recea –Lapusel.

Pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 38 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproximativ 9.000 de lei. De asemenea, au fost retinute 5 permise de conducere si 5 certificate de inmatriculare.

“Politistii maramureseni reamintesc tuturor conducatorilor auto sa foloseasca centura de siguranta, sa adopte o conduita preventiva in trafic, sa pastreze o distanta corespunzatoare intre autovehicule si sa circule cu viteza redusa atunci cand conditiile meteo sunt nefavorabile”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1