Ceremonia de deschidere a JO de la Pyeongchang 2018, in direct la TVR

Reclame home 1
Reclame home 1

Televiziunea Romana transmite in direct vineri, 9 februarie, de la ora 13.00, impresionantul eveniment din Coreea de Sud. Comentatori: Monica Bucur si Sorin Hobana.

TVR este gata pentru unul dintre cele mai fascinante spectacole ale planetei din acest an: ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna 2018 de la PyeongChang.

Vineri, 9 februarie de la ora 13.00, telespectatorii TVR din tara si de peste Prut vor fi martorii evenimentului difuzat pe TVR 1, TVR HD si TVR Moldova atat in direct, incepand cu ora 13.00, cat si inregistrat la o ora de maxima audienta, 21.30, a TVR 1 si TVR HD, respectiv la TVR Moldova de la ora 22.00.

In perioada 9 si 25 februarie, posturile Televiziunii Romane, TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, TVR MOLDOVA si TVR+ vor difuza peste 100 de ore de evenimente sportive din cadrul celei de-a 23-a editii a Jocurilor Olimpice. Programul detaliat al transmisiunilor este postat pe site-ul TVR, in sectiunea dedicata JO de Iarna 2018 (http://www.tvr.ro/jo2018.html)

Comentariul ceremoniei de deschidere va fi asigurat de Monica Bucur si Sorin Hobana.

“Dupa doua tentative de organizare ratate, in 2000 si 2014, Coreea de Sud va gazdui in premiera o editie a JO de Iarna. La ceremonia de deschidere gazdele promit un spectacol desavarsit, o poveste spusa in direct la TVR, vineri, de la ora 13.00 si al carui mesaj central va fi, cu siguranta, PACEA. De altfel, la festivitatea de deschidere vom asista la un moment istoric: Coreea de Sud si Coreea de Nord vor defila sub un singur drapel, cele doua tari participand cu echipa comuna si la turneul de hochei feminin”, a spus Monica Bucur.

Pentru prima data, la Jocurile Olimpice  de Iarna PyeongChang vor participa sportivi din Ecuador, Eritreea, Kosovo, Malaezia, Nigeria si Singapore, numarul participantilor fiind unul record. Printre cei peste 50.000 de participanti, din 95 de tari, se afla si 28 de sportivi din Romania.

“Evident, nu se pot dezvalui amanunte din programul Festivitatilor de Deschidere. Sigur insa ca, dupa ce am comentat 11 editii ale Jocurilor Olimpice, dintre care sapte de Iarna, experienta imi spune ca trebuie sa ne asteptam atat la momentele protocolare, cat si la surprizele fiecarei editii pregatite de organizatori. Dincolo de intonarea imnurilor si ridicarea drapelelor, de cuvantarea oficialitatilor si de depunerea juramintelor – aprinderea Flacarii Olimpice reprezinta, de fiecare data, un moment de suspans si de incantare. Totul asezonat cu momente artistice in care tara gazda isi prezinta istoria si traditiile.

Nu cred ca mai e un secret pentru nimeni faptul ca in conditiile divizarii Coreei se va pune cu siguranta accentul pe ideea de pace si intelegere. Antrenamentele oficiale au inceput cu 48 de ore inaintea festivitatilor de deschidere, in vreme ce ultimele medalii in probe de bob, schi fond si hochei pe gheata se vor decerna chiar in ziua festivitatilor de inchiderii a JO de Iarna 2018, duminica, 25 februarie, de la ora 13.00, in direct la TVR”, a spus Sorin Hobana.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole