Ceremonia de investire a noului Guvern, amanata pentru miercuri

ponta-sedinta-de-guvernPresedintele Traian Basescu a anuntat ca investirea Guvernului Ponta IV, care ar fi trebuit sa aiba loc marti seara la Palatul Cotroceni, a fost amanata pentru miercuri dimineata din cauza unor “inadvertente de program”, scrie Agerpres.

“Nu in seara asta. Am convenit cu premierul sa facem (ceremonia de investire a Guvernului — n.r.) maine dimineata la ora 9,00”, a precizat presedintele Traian Basescu, dupa intalnirea pe care a avut-o cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti.

Premierul Victor Ponta anuntase ca marti seara este programata ceremonia de investitura a noului Executiv, in conditiile in care in aceeasi zi efectueaza o vizita la Belgrad, pentru a participa la cea de-a treia reuniune la nivel de prim-ministri din Europa Centrala si de Est si China.

Guvernul propus de Victor Ponta a fost validat luni de plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului cu 377 voturi pentru si 134 de voturi impotriva.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. dilau

  mai traiane, miine ai ultima ocazie – in mod oficial – sa-l faci varza pe asta micu.ceva ma face sa cred ca “micul titulescu” iese cu coada intre picioare de la cotroceni.:))).

  Reply
  1. STEKO

   ..da mai Diugule,praf i-a facut!si-mi pare bine!indirect le-a spus-o in freza cit sint de capabili…mie in mod special mi-a placut moaca pui PLM ai,ai,ai,cu o zi inainte eram cu niste priteni baimareni pe faisbuc si comentam jalnica personalitatate a lui PLM(si chiar imi place cum se pot interpreta aceste litere 🙂 )pontalaul a iesit repede si astialalti ,nou numiti au ramas cu ochii bulbucati,unii neintelegind cuvintele marinarului…facem pariu ca nu-i apuca pastele in post pe multi dintre ei?…

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1