Ceremonial militar si religios de Ziua Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii in Garnizoana Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La implinirea a 30 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989, in Garnizoana Baia Mare se va desfasura ceremonialul militar si religios dedicat Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii. Manifestarea publica va avea loc duminica, 22 decembrie, de la ora 9.00, la troita amplasata in Piata Revolutiei din municipiul Baia Mare.

„Dupa primirea onorului de catre prefectul judetului Maramures, salutarea Drapelului de Lupta si trecerea in revista a Detasamentului de Onoare, va fi intonat Imnul National al Romaniei.

Serviciul religios si comemorarea eroilor martiri ai Revolutiei Romane din Decembrie 1989 va fi oficiat de catre un sobor de preoti. (…)

La troita din Piata Revolutiei vor fi depuse coroane de flori. Ceremonialul militar si religios se va incheia cu defilarea Detasamentului de Onoare. De asemenea, se vor desfasura slujbe religioase si vor fi depuse jerbe de flori la mormintele eroilor martiri ai Revolutiei Romane din Decembrie 1989, de pe raza municipiului Baia Mare”, precizeaza reprezentantii Institutiei Prefectului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2