Inca o cerere respinsa: Catalin Chereches ramane in arest preventiv

catalin-cherechesTribunalul Maramures a respins cererea de revocare a masurii arestarii preventive formulata de Catalin Chereches.

“Aducem la cunostinta opiniei publice ca prin incheierea penala nr. 57/CP/23.06.2016, pronuntata de Tribunalul Maramures in dosarul nr. 1109/100/2016/a1.3, avand ca obiect cererea de revocare a masurii preventive formulata de inculpatul Chereches Catalin, s-au dispus urmatoarele:

Respinge exceptia de nulitate, nelegalitate a ordonantei de punere in miscare a actiunii penale din data de 26.04.2016 formulata de inculpatul Chereches Catalin.

Respinge cererea de revocare a masurii arestarii preventive formulata de inculpatul C.C. (…).

Cu drept de contestatie in 48 de ore de la comunicare. Pronuntata in camera de consiliu azi, 23 iunie 2016”, se arata intr-un comunicat de presa al Tribunalului Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Attila

  Avalansa asta de cereri de revocare, inlocuire, recuzare – deja au devenit disperate. Sunt la limita abuzului de drept. Pai daca ti se prelungeste arestul cu 30 de zile in mod DEFINITIV, cum sa mai pretinzi ca un juddcator, acelasi sau altul, va revoca arestul? O idiotenie cat casa. Bine, daca a ajuns sa apeleze la avocatul Herta, care habar nu are de dreptul penal si cu atat mai putin procedural penal, e clar ca penalistii i-au explicat ca nu poate face in fiecare zi o cerere. Plus ca judecatorii cam cunosc avocatii buni, iar cand apare un avocat demagog, ce nu a avut in viata lui mai mult de 5 dosare penale in lucru, cu cereri aberante, e clar ce hotarare va da. Bravo, ce sa zic, apararea care devine atac e in penal calea sigura spre condamnare. Dar Herta nu stie el de astea.

  Reply
 2. George

  Savurez (adica sint multumit sufleteste) ca judecatorii au probitate profesionala si isi fac treaba indiferent de conditiile meteorologice. Am avut cindva un senator de MM (imi scapa numele-om de litere) care dupa un mandat vai de capul lui a editat o carte “Nelinistile unui senator”. Doresc sa cumpar o carte cu autor CC despre povara nestiuta de prostime din spatele unui primar care duce barca urbei peste valurile agresive ale economiei de piata. Numai acolo, la casa sriitorilor din Gherla sint conditii de pace sufleteasca in care se poate naste o opera literara de mare anvergura.

  Reply
 3. Dumitru G.

  Lista cauzelor aflate pe rol la data de 30/06/2016, ora 8:30, sala 155
  ROMANIA
  Curtea de Apel CLUJ
  Secţia penală

  COMPLETUL 12F COMPUS DIN:
  PRESEDINTE RODINA Monica, Judecător
  ALIMAN Raluca-Gabriela, Grefier

  Nr Crt
  Dosar
  Obiect Dosar
  Stadiu Procesual
  Pagina 1 / 1
  1
  774/33/2016
  strămutare (art. 55 CPP ş.u./art.72 ş.u. NCPP)
  Fond
  Petent
  CHERECHEŞ CĂTĂLIN

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1