Cernesti: Bijuterii furate dintr-o locuinta, gasite cu ajutorul cainelui Ryky

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Miercuri, 11 aprilie, la ora 12:00, politistii din Cernesti au fost sesizati prin apelul de urgenta 112 ca dintr-o locuinta au fost sustrase mai multe bijuterii. Operativitatea cu care au intervenit politistii a dus la depistarea a trei tinere din Salaj, banuite de comiterea faptei, chiar in fata casei reclamantului.

Investigatiile efectuate au relevat ca acestea au patruns in locuinta pe usa de acces din spatele imobilului, profitand de faptul ca proprietarul a lasat cheia in broasca si, dintr-o vitrina, au sustras mai multe bijuterii de aur, estimate la valoarea de 3.500 de lei, potrivit IPJ Maramures.

Pentru ca  bunurile sustrase nu au fost gasite asupra lor, politistii din Cernesti au solicitat sprijinul Grupei Canine din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures. Sub coordonarea conductorului, Ryky a prelucrat rapid o urma de miros si a pornit in cautare. La aproximativ 100 m de locuinta, in santul de pe marginea drumului, cainele a gasit bijuteriile.

S-a constatat astfel ca cele trei tinere, fiind surprinse de proprietar, au fugit si au aruncat bunurile sustrase in sant, cu gandul sa revina dupa ele. Apoi s-au intors sigure pe ele ca nu pot fi dovedite daca n-au bunurile sustrase asupra lor. Insa fapta lor a fost probata de Ryky, astfel ca ele au fost nevoite sa recunoasca cum au actionat.

Fata de cele trei tinere in varsta de 16, 21 si 24 de ani, se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *