Cetăţean cu spirit civic, în Baia Mare: A prins un bărbat care încerca să fure din borseta unei alte persoane

Luni seară, la ora 20:52, Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un tânăr de 30 de ani, despre faptul că în timp ce se afla pe Bulevardul Decebal, a observat cum o persoană de sex masculin a încercat să sustragă bunuri din borseta altei persoane, iar acum este în urmărirea autorului faptei.

În zona parcului R.F.N. a reuşit să prindă persoana urmărită, iar poliţişti au stabilit că este un bărbat de 30 de ani din municipiu.

În urma verificărilor efectuate a fost identificată și partea vătămată care a relatat faptul că, în timp se deplasa prin spatele unui imobil de pe Bulevardul Decebal, a venit o persoană  din spatele său și a simțit cum aceasta pune mâna pe borseta pe care o purta la spate. Din cauză că a fost surprins acesta nu a reuşit  să-i sustragă victimei nici un bun, transmite IPJ Maramureș.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt. Poliţiştii mulţumesc cetăţenilor care dau dovadă de spirit civic şi îi consideră pe aceştia parteneri de nădejde în prevenirea şi combaterea infracţionalităţii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1