Cetățeni invitați să completeze un chestionar privind identificarea priorităților de dezvoltare pentru Baia Mare și localitățile vecine

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Băimărenii, dar și cetățenii din Baia Mare, Tăuții Măgherăuș, Dumbrăvția, Recea și Groși sunt invitați să completeze un chestionar care are ca drept scop sprijinirea identificării priorităților de dezvoltare pentru Municipiul Baia Mare și Zona Urbană Funcțională aferentă pentru perioada de programare 2021-2027 și post 2027.

”Scopul chestionarului de față este să sprijine identificarea priorităților de dezvoltare pentru Municipiul Baia Mare și Zona Urbană Funcțională aferentă (orașul Baia Sprie, orașul Tăuții Măgherăuș, comuna Dumbrăvița, comuna Recea și comuna Groși) pentru perioada de programare 2021-2027 și post 2027.

Răspunsurile furnizate prin acest chestionar vor fi avute în vedere în elaborarea proiectelor strategice pe care și le vor asuma autoritățile locale ale UAT-urilor componente Zonei Urbane Funcționale Baia Mare în vederea dezvoltării acesteia.

Chestionarul este destinat persoanelor care locuiesc în localitățile componente Zonei Urbane Funcționale Baia Mare sau în aria județului Maramureș și care fac parte din următoarele categorii: societatea civilă, mediul economic, mediul instituțional și organizațiile nonguvernamentale; fiind structurat în 4 secțiuni specifice fiecărei categorii și o secțiune comună”, se arată la începutul chestionarului, care poate fi completat AICI.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. mo

    Daca nu aveti o viziune voi cei ce acum va aflati in administratie… nu mai bine plecati acasa? Acele posturi ar trebui sa fie ocupate de oameni CAPABILI nu de secretare care sa poarte foi si sa se laude ca au un loc de munca in primarie ca mai apoi sa aprobe montarea de bumpere pe mijlo0cul drumului la cererea prietenilor de familie…

    Reply
  2. ios

    mi se pare ca aceste sondaje,chestionare sunt “”marca”””CATALIN CHERECHES!!!adica ne aratam interesul catre cetateni cu o periodicitate de aprox un an de zile,apoi stam linistiti si automultumiti!!!dl primar de exemplu a iesit la rampa pe un alt ziar on-line cu lauda de sine,el este singurul personaj pozitiv care face si iar face in timp ce este atacat de toata lumea!!!!saracu om cum mai rezista!!!!!! niste persoane publice jalnice,gretoase!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2