Cetatenii din Baia Sprie, indemnati sa foloseasca tigla ceramica pentru invelitoarea acoperisurilor

Reclame home 1
Reclame home 1

Cetatenii din Baia Sprie care realizeaza lucrari de constructii sau reabilitare a imobilelor sunt indemnati de catre autoritatile locale sa foloseasca tigla ceramica pentru invelitoarea acoperisurilor, mai ales in centrul istoric.

Asta mai ales pentru a pastra si reface patrimoniul istoric al orasului.

“Comisia de Estetica Urbana din cadrul Primariei Baia Sprie comunica obligativitatea cetatenilor care in prezent desfasoara lucrari de constructie sau reabilitare a imobilelor, folosirea tiglei ceramice pentru invelitoarea acoperisurilor, cu precadere in centrul istoric, cu scopul de a pastra si a reface patrimoniul construit istoric.

Folosirea materialelor alternative moderne altereaza imaginea arhitecturala a cladirilor si da un aspect artificial zonei si implicit orasului. Din punct de vedere al costurilor si al accesibilitatii la furnizori, tigla ceramica are un pret competitiv, similar cu celelalte variante de orice fel, ofera un standard de calitate inalt si este prezenta in oferta comerciantilor din Baia Sprie”, se arata intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Primariei Baia Sprie.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2