septembrie 17, 2021

CEx al PSD Maramures a adoptat rezolutia ”Unitate, responsabilitate si o guvernare legitima”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Comitetul Executiv PSD Maramures alcatuit din primari, viceprimari, consilieri judeteni, presedinti ai organizatiilor locale din Maramures s-a intrunit in sedinta miercuri, 15 februarie 2017, de la ora 15.00. Sedinta a avut loc la sediul judetean al PSD, situat in B-dul Bucuresti nr. 5 din Baia Mare si a fost condusa de presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea si de deputatul Gheorghe Simon, vicepresedinte al PSD la nivel national.

Social-democratii maramureseni s-au intalnit pentru a dezbate si a lua o decizie vizavi de evenimentele care au avut loc la nivel national, in ultima perioada. Potrivit presedintelui PSD Maramures, Gabriel Zetea, CEx al PSD Maramures  isi exprima intreaga sustinere fata de premierul Sorin Grindeanu, dar si fata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, adoptand, in acest sens, rezolutia ”Unitate, responsabilitate si o guvernare legitima”.

Rezolutia votata in unanimitate de cei prezenti cuprinde trei puncte, respectiv sustinerea Guvernului Grindeanu in vederea implementarii Programului de Guvernare, sustinerea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru mentinerea unitatii PSD si obligativitatea respectarii statutului partidului de catre fiecare membru, in luarile publice de cuvant.

Cele trei puncte ale rezolutiei sunt:

 1. Sustinerea Guvernului Grindeanu pentru implementarea Programului de Guvernare asa cum a fost acesta prezentat in decembrie 2016

Comitetul Executiv PSD Maramures considera ca este imperios necesar ca acest guvern legitim sa continue seria reformelor al caror unic scop il reprezinta satisfacerea nevoilor cetatenilor, fiind deja puse in aplicare 30 de masuri care vor imbunatati viata romanilor. Au ramas de adoptat doar 12 masuri aferente primului trimestru al anului, iar promisiunile facute in decembrie 2016 vor fi onorate in totalitate, asa cum au fost acestea anuntate. PSD a primit increderea si votul romanilor pentru a pune in practica Programul de Guvernare al partidului. Guvernul are obligativitatea de a respecta ce a promis si a continua masurile bune pentru cresterea satisfactiei sociale.

 1. Sustinerea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru mentinerea unitatii PSD

Comitetul Executiv PSD Maramures considera ca presedintele Liviu Dragnea, care a fost ales lider al partidului cu peste 80% din voturile tuturor membrilor PSD din tara a reusit, in tot acest timp, sa mentina unitatea partidului. Membrii CEx Maramures considera ca rezultatul alegerilor din 11 decembrie 2016, cel mai important scor obtinut vreodata de PSD, se datoreaza in mare masura presedintelui Liviu Dragnea. Rezultatele remarcabile care le-a obtinut la carma formatiunii, atat in la alegerile locale din iunie 2016, cat si la alegerile parlamentare din decembrie 2016, il legitimeaza sa continue in fruntea PSD, pentru a mentine unitatea partidului si pentru a asigura o guvernare performanta.

 1. Membrii PSD au dreptul la libera exprimare, dar si obligativitatea respectarii statutului. Orice parere contrara liniei generale a partidului trebuie, mai intai, discutata in structurile interne.

Comitetul Executiv PSD Maramures considera ca membrii PSD au dreptul la libera exprimare, insa cu obligativitatea respectarii statutului. Parerile contrare pot fi exprimate in interiorul PSD si trebuie apoi dezbatute in structurile interne, iar derapajele de orice natura, care aduc atingere imaginii partidului, trebuie sanctionate.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. dan

  Totul seamana cu aplauzele de la Congresul al XIV-lea al CC al PCR. Sustinem in totalitate linia politica si tezele congresului…!!!
  Felicitari membrilor partidului. Le recomand un unguent foarte bun pentru sale, daca stau mult aplecati. Rog sa fiu contactat, deoarece se obtine doar prin MLM.

  Reply
 2. cetateanul dezgustat

  Ceva despre : onestitate, integritate, legalitate ? …. Nimic, nimic ? … Sunteți jalnici. Ciuma roșie.

  Reply
 3. Doran

  Strans uniti in jurul secretarului general al partidului vor demara proiectele de dezvoltare multilaterala si plenipotentiara a patriei, pentru a ajunge pe cele mai inalte culmi, in cincinalul urmator. (urale si ovatii prelungi in sala palatului administrativ maramuresean).
  O chemare noua, tara o strabate

  Cincinalu-n patru ani si jumatate

  He he hei si iara hei, hei

  Pentru tara intreaga bogatie

  Pentru toti o cinste si-o mandrie

  Legamant nescris

  Pornit din dragoste si vis
  …………………………………

  Reply
 4. Danny

  Asa este. Pesedistii din Maramures sunt strans uniti in jurul partidului ,ca pe vremea raposatului.Problema nu este aceasta ,ci lipsa de implicare pentru ca acest judet sa fie scos din izolare ,sa se creeze parcuri industriale si nu terenuri de echitatie .Cetatenii acestui judet au nevoie de locuri de munca bine remunerate, pentru a-si asigura un nivel de trai decent, aici in Maramures.Este nevoie de o infrastructura buna pentru a atrage investitorii si a-i motiva sa aleaga Maramuresul pentru a realiza investitii ,care necesita forta de munca calificata.In aceasta idee invatamantul din judet trebuie sa se plieze pe nevoile pietii de munca,punandu-se accent pe invatamantul tehnic,informatic si profesional .Este regretabil ca parlamentarii PSD de Maramures,chiar daca au functii in partid nu se implica in problemele stringente ale judetului,se considera a fi tot in campanie electorala.Si acest lucru determina stagnarea economica si sociala din Maramures.Acesti alesi se gandesc la propriul interes si la mentinerea functiilor dobandite.Regretabil ca se intampla asemenea lucruri !

  Reply
 5. I.i.

  Nu au fost chiar lapte si miere toate discutiile de la sedinta PSD MM de miercuri. Ba mai mult chiar, nu a fost deloc nici lapte si nici miere. Ci mai mult o pozitie ferma a primarilor PSD din MM de a sanctiona greselile din ultimele doua saptamani ale conducerii centrale.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2