CFR Calatori a fost reorganizata, numarul directorilor scade de la 13 la 9

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Compania CFR Calatori a fost reorganizata printr-o hotarare a Consiliului de Administratie din data de 3 mai, numarul directorilor la nivel central a fost redus de la 13 la 9 iar posturi de consilieri si experti pentru informatii in afaceri au fost desfiintate, informeaza, vineri, compania, printr-un comunicat remis AGERPRES.

„In noua structura, numarul directorilor la nivel central a fost redus de la 13 la 9. Posturi precum consilieri si experti pentru informatii in afaceri au fost desfiintate, iar angajatii au fost redistribuiti in functie de pregatirea profesionala. In urma acestor masuri, la fondul de salarii al CFR Calatori se face o economie de aproximativ 70 de mii de lei lunar”, precizeaza sursa citata.

CFR Calatori a transportat, anul trecut, peste 54 de milioane de calatori, in crestere fata de 2016 cu mai mult de 1,5 milioane de calatori. Compania opereaza zilnic peste 1.200 de trenuri de calatori, din care mai mult de 75% sunt trenuri Regio. Compania are circa 13.000 de salariati.

La sfarsitul lunii martie a acestui an, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, arata ca noua conducere a CFR Calatori va trebui sa solutioneze problemele legate de lipsa de vagoane si de locomotive generata de foarte slaba implicare in repararea si intretinerea parcului existent.

„Ca sa vorbesc despre CFR Calatori, am avut asteptari si am asteptari de la noua conducere privind solutionarea problemelor legate de lipsa de vagoane si de locomotive generata de foarte slaba implicare in repararea, intretinerea parcului existent. A scazut parcul de o maniera intolerabila si noul management va trebui sa gaseasca solutii mult mai rapide pentru a se putea inlocui materialul rulant pe care il foloseste”, a spus Sova in 26 martie.

Pe 21 martie 2018, Consiliul de Administratie al CFR Calatori l-a desemnat pe Leon Barbulescu in functia de director general al companiei, mandatul sau fiind de patru luni.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole