CFR Calatori lanseaza ‘Trenurile Zapezii 2015’

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

cfr-trenCFR Calatori lanseaza din 1 ianuarie 2015 oferta de calatorie ‘Trenurile Zapezii 2015’, prin care calatorii vor beneficia, in perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2015, de reduceri tarifare la trenurile care circula spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani – pentru statiunile Parang si Straja, informeaza compania de cale ferata, transmite Agerpres.

Reducerile tarifare sunt de 25% pentru calatoriile cu punct de sosire/plecare intr-una dintre statiunile montane de pe ruta Sinaia-Brasov, de luni pana joi, la clasa a 2-a, 25% pentru calatoriile cu punct de sosire/plecare din Vatra Dornei si Petrosani, la clasa a 2-a si de 31% — 56% in toate zilele saptamanii, la trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei pe rute intre Sinaia — Brasov si retur.

De exemplu, pe ruta Bucuresti — Predeal pretul biletului cu aceasta oferta este de 27,75 lei, cu 9,25 lei mai putin fata de pretul intreg. Pentru Constanta — Sinaia pretul biletului este de 53,65 lei, cu 17,85 lei mai putin.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2