CFR Calatori suplimenteaza de miercuri, pana pe 4 mai, numarul trenurilor spre Litoral

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

trenCFR Calatori suplimenteaza, in perioada 29 aprilie – 4 mai 2015, pentru mini-vacanta de 1 Mai, capacitatea de transport cu 20 trenuri InterRegio si Regio pentru a asigura legatura directa dintre toate regiunile tarii si statiunile de la Marea Neagra. De asemenea, conform unui comunicat al companiei, in intervalele orare cele mai solicitate, turistii au la dispozitie legaturi frecvente intre Constanta si statiuni.

„Preturile biletelor de tren pe ruta Bucuresti-Constanta variaza in functie de rangul trenului. Astfel, un bilet intreg la un tren Regio si RE, la clasa a II-a, costa 30,5 lei, iar dus-intors este 54,9 lei. La un tren InterRegio, la clasa a II-a cu loc, biletul costa 62 lei si 112,4 lei daca este cumparat dus-intors. Elevii si studentii beneficiaza de reduceri”, informeaza CFR.

Potrivit comunicatului, in perioada 30 aprilie — 3 mai, Trenul Tineretului RE 12803 va pleca din Gara de Nord — Bucuresti la ora 2,40 si va sosi in Mangalia la ora 7,47, iar pentru intoarcere — RE 12804 va pleca din Mangalia la ora 17,49, din Constanta la 20,20 si va sosi in Bucuresti Nord la ora 23,46.
„In unele zile libere din perioada 1 — 4 mai 2015, cand traficul de calatori este extrem de redus, unele trenuri

InterRegio si Regio nu vor circula. In data de 1 mai 2015 agentiile de voiaj CFR vor fi inchise”, se mai arata in comunicatul CFR Calatori.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole