CFR Calatori: Trecerea la ora de vara nu modifica mersul trenurilor in vigoare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cfr-trenuri-cai-ferateTrecerea la ora de vara nu modifica mersul trenurilor in vigoare, circulatia urmand a se efectua conform orarelor prevazute in mersul trenurilor, informeaza CFR Calatori.

Intrucat din data de 27 martie se va trece la ora oficiala de vara, trenurile de calatori vor circula dupa ora actuala (de iarna) pana in noaptea de 26/27 martie la ora 3,00, care va deveni ora 4,00. Dupa ora 4,00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora oficiala de vara.

„Trenurile de calatori aflate in circulatie dupa ora 3,00, care devine ora 4,00, isi vor continua mersul pana la statia de destinatie, iar in cazul in care orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare in intervalul orar 4,00 — 5,00 trenurile vor pleca in ordinea rangului”, spune compania.

Avand in vedere ca si in tarile vecine trecerea la ora de vara se face in aceeasi zi de duminica, 27 martie 2016, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula dupa graficele din mersul de tren in vigoare.

„Inainte de calatorie, recomandam tuturor pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul international Gara de Nord Bucuresti) sau sa se adreseze personalului nostru din statii”, se arata intr-un comunicat al CFR Calatori.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole