CFR Calatori va suplimenta numarul de trenuri, cu ocazia vizitei Papei Francisc

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


CFR Calatori va pune in circulatie capacitatea tehnica maxima posibila pentru asigurarea mobilitatii cetatenilor, cu ocazia vizitei in Romania a Papei Francisc, in perioada 31 mai – 2 iunie 2019, potrivit unui comunicat al companiei.

Astfel, trenurile de calatori vor fi suplimentate vineri, 31 mai, pe rutele spre si dinspre Bucuresti, iar sambata, 1 iunie, pe rutele Brasov – Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc – Adjud, Miercurea Ciuc – Cluj Napoca, Iasi – Bacau, Iasi – Pascani si Iasi – Vaslui, relateaza Agerpres.

Duminica, 2 iunie, trenurile vor fi suplimentate pe rutele Blaj – Sighisoara – Brasov, Blaj – Alba Iulia si Cluj Napoca – Blaj.

Pentru evitarea supra-aglomerarii trenurilor in aceasta perioada, CFR Calatori solicita pasagerilor si in special celor care se deplaseaza la evenimentele religioase la care este prezent Papa Francisc (Bucuresti – 31 mai, Sumuleu Ciuc/Miercurea Ciuc – 1 iunie, Iasi – 1 iunie si Blaj – 2 iunie) sa isi planifice din timp calatoria, sa foloseasca toate trenurile puse la dispozitie de CFR Calatori si sa isi procure cu anticipatie legitimatiile de calatorie.

Biletele pot fi achizitionate cu anticipatie de pe urmatoarele canale: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vanzare bilete din gari; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizati (agentii de turism).

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2