CFR Calatori va trece duminica la ora de vara; mersul trenurilor nu se modifica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CFR Calatori informeaza ca incepand cu data de 31 martie 2019 in activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficiala de vara, ora 3:00 devenind ora 4:00, dar mersul trenurilor in vigoare nu se va modifica, circulatia urmand a se efectua conform orarului prevazut in mersul trenurilor, informeaza AGERPRES.

„Trenurile de calatori vor circula dupa ora actuala (de iarna) pana in noaptea de 30/31 martie a.c. la ora 3:00, care va deveni ora 4:00. Dupa ora 4:00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora oficiala de vara. Trenurile de calatori aflate in circulatie dupa ora 3:00, care devine ora 4:00, isi vor continua mersul pana la statia de destinatie, iar in cazul in care orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare in intervalul orar 4:00 – 5:00, trenurile vor pleca in ordinea rangului”, precizeaza reprezentantii companiei.

Acestia mentioneaza ca, avand in vedere ca si in tarile vecine trecerea la ora de vara se face in aceeasi zi de duminica, 31 martie 2019, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula dupa graficele din mersul de tren in vigoare.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole