Chereches, acuzat de dictatura. Lucian Morar: Ori ii controleaza, ori ii faulteaza

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

lucian morarLucian Morar, primarul orasului Ulmeni, declanseaza un adevarat razboi impotriva primarului baimarean Catalin Chereches. Acesta se dezice de masurile luate recent de conducerea centrala a UNPR prin care Emil Ambrus a fost schimbat de la sefia partidului si inlocuit cu deputatul de Borsa, Nutu Fonta.

”Eu nu recunosc o alta conducere la UNPR Maramures decat Emil Ambrus. Nu am fost informat oficial cu privire la o alta conducere. Din punctul meu de vedere aceste schimbari nu s-au facut fara obladuirea tovarasului primar Catalin Chereches care este vicepresedintele national UNPR. Pe cei pe care nu ii poate controla incearca sa-i faulteze”, a declarat Lucian Morar, primarul orasului Ulmeni.

Lucian Morar a mai adaugat faptul ca s-a autosuspendat din functia de prim-vicepresedinte al UNPR Maramures, in semn de recunoastere a activitatii fostului presedinte UNPR, Emil Ambrus.

”Am auzit si eu ca a fost numit Nutu Fonta, desi nu stiu care sunt meritele lui. De cand a venit in UNPR, de vreo sase luni poate chiar mai mult, in afara ca a strans la prezidentiale vreo 16 semnaturi, nu am aflat sa aiba alta activitate in politica. Ma astept sa fiu dat afara din partid. Se pare ca eu nu ma inscriu in linia si disciplina de partid pe care a instituit-o mai nou primarul Catalin Chereches, Nutu Fonta si senatorul Ciprian Rogojan”, a punctat Lucian Morar.

Recent, in UNPR Maramures au aparut noi promovari. Astfel, Nutu Fonta a fost numit presedinte al UNPR Maramures, iar fostul presedinte Emil Ambrus a primit functia de presedinte executiv la nivel judetean. O functie in Biroul Permanent National a primit si senatorul de Baia Mare, Ciprian Rogojan, care este secretar executiv al Regiunii  NV.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

6 Comments

 1. ioan

  Ce hram mai poarta multi politruci cu caractere antiumane nu ne miram ,, INSA CUM SI CINE LA URCAT PE PEDESTALUL POLITIC PE s…” ala de ambrus emil ,, venit de la taranistii morti din anul 2000,, t… asta de ambrus s-a tot agatat de politic dar este p… noapte,, noapte tare ,, … atat de departe este limba ROAMNA DE ambrus, asa ca fiule d… si lasa tineri ca respiri pur si simplu … !!!!!!!!!!!!!

  Reply
 2. Bitza

  Mascariciu ala de cici sa nu se afiseze in fata baimarenilor, ce ce o facut ala pentru Baia Mare in afara sa cante mort de bat la Marul de Aur?

  Reply
 3. justitiar

  gasca de loseri de la UNPR, primaru, Ambrus, Cici tobosaru. Morar si Fonta. Toti achizitionabili la un leu pe taraba lui nea Oprea. Ce mai partid de parca e reflexia in oglinda a PPDD-ului penalului stirb. Vine vremea cand nu se va mai canta onor la general si toti vor juca barbuncul la Gherla. Putintica rabdare moncehr, doar putintica rabdare.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2