Chereches devine o amenintare fara precedent in Consiliul Local

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

consilieri-locali-votand -83 ABAutoritarismul ieftin iti poate intuneca mintile. Asta s-a intamplat vineri in presa locala, dupa sedinta de joi a Consiliului Local cand primarul Chereches, intr-un pseudorecital amenintator, s-a repezit verbal inspre consilierii PSD si PNL care nu au votat un proiect propus de acesta (achizitionarea imobilului fostei mori din Baia Mare).

Edilul i-a amenintat pe alesii baimarenilor spunand ca va studia o forma de atac asupra lor din perspectiva juridica si judiciara, din pricina ca i se impotrivesc.

Si asta  in conditiile in care proiectul in discutie prost si deficitar intocmit din punct de vedere legal chiar de primar, a fost refacut in sedinta de vineri conform observatiilor si amendamentelor propuse de consilerii PSD Baia Mare si votat de acestia in noua forma de corecta procedura si legalitate.

Atragem serios atentia acestui primar, pentru care legalitatea este facultativa, iar amenintarile si presiunile un fapt cotidian, sa-si potoleasca idiosincraziile obsesivo-juridico-judiciare de natura personala si sa-si vada de treaba pentru care a fost ales si din care mai are doar cateva zeci de zile pana la epuizarea definitiva a mandatului.

Florin Tataru, presedinte PSD Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

14 Comments

 1. Mihai

  BINE SPUS DLE DEPUTAT! BRAVO..MAMA LUI DE BANDIT , SA PLECE IMEDIAT DIN ORAS SAU O SA-L ALUNGAM NOI.

  Reply
 2. mmm

  In primul rand marionetele din consiliul local sunt de vina pentru ca in toti acesti ani au tolerat comportamentul abuziv, ne-legal si comunist al lui Chereches … poi daca ei nu zic nimic si nu fac nimic inseamna ca sunt partasi …

  Reply
 3. Maria

  Doar DNA poate scăpa orașul de teroarea acestui individ. Fără cozile de topor din presă nu și/ar fi putut face jocul murdar atîția ani. Bine ar fi ca procurorii să cerceteze și relația lui cu ziarele, pe unde sunt redactori șefi complici, cu care a spălat mormane de bani murdari. Individul a compromis presa din Baia Mare.

  Reply
 4. Lucaciu

  Ziarmm, pe cand o actualizare a stadiului dosarelor (cele 7) primarului Chereches? Nu de alta, dar sa mai stim care e treaba cu acest penall… Pe la DNA

  Reply
 5. Primaria

  Abia asteptam sa scapam de individ, serios! Imaginati-va cum vobeste cu angajatii Primariei cand nu e presa de fata, daca asa vorbeste in public… face-ti acest exercitiu. Colegelor din primarie le spune doar: “p**delor” – “cu**elor” – “prostelor” si li se adreseaza cu apelative de genul: vaca, tu femeie, tu esti proasta, tu… etc. In una din zile a intrat in biroul de la Finantari locale si a spus: “Tu, deschideti un geam aici, nu simtiti ce miroase a pi**a in biroul asta?” … Mai vreit ceva? Noi vrem sa scapam de acest nesimiti incepand cu 6 iunie! Doamne-ajuta!

  Reply
 6. Odis3u

  Toţi aveţi dreptate, însă nu înţeleg de ce Mihai a amintit de mama primarului …
  Unele chestii nu se fac Mihai.
  Rusinică …

  Reply
  1. Attila

   Bai da sensibil mai esti. Mama lui de bandit e o expresie, nu ca ar avea ceva cu mama lui. Desi, sa stii ca principala vinovata de caracterul infect al odraslei e chiar ma-sa, ca l-a crescut ingamfat, lipsit de respect, ca i-a pus in brate banii furati de ta-su. Si mai ales ca, vazand ca sd poarta ca un idiot, in loc sa ii dea 2 la fund, il incurajeaza.
   Asa ca nu e nicio rusinica sa critici mama unui rebut uman. Doar ea e autoarea acestuia.

   Reply
 7. gogu

  Intrebare: de ce nu s-a votat, de ce nu s-a iesit sa se spuna care e problema? Ba cansilierii nu stiau de proiect, ba e deficitar. Daca au zis doar nu, de dragul de a zice nu, asta meritau. Culmea, toati isi fac prezenta acum, inainte de alegeri.

  Reply
 8. Lucaciu

  Terenul e al socrului doamnei Hofer. Stiti cine e doamna Hofer? Va spun eu: fostul viceprimal al orasului si momentan consier personal al primarului CatalinChereches. Bine e sa gravitezi in zona de influenta a primarului… Faci un ban frumos !!!

  Reply
 9. serban eugen

  Mai bade tu crezi ca comunismul a avut asa membri cum sunt acum in partide,multi membri de partid din randul bosketarilor,el nu avea ce sta in fata BOB,nu sa fie primit in partid,comunismul nu a primit lichele ,cand ai intrat in partid ti sa facut verificari exact ca si unui incadrat in politie

  Reply
 10. Razvan

  Stati jos PSD-istilor ,ca nu aveti voi sanse la primarie,nu mai tot zabalitit atata.Tot C. Chereches va fi ales primar urm. mandat.PSD a fost si va ramane cel mai corupt partid din Romania,”pata de criminali” ce sunteti,ati distrus o tara intreaga si acum vreti sa distrugeti si Baia Mare,puneti-va pofta in cui ca nu aveti nici o sansa.Baimarenii sunt cu C. Chereches si asta s-a demonstrat in enspe mii de sondaje

  Reply
  1. Attila

   Asta cu psd e un cliseu care nu mai tine. E adevarat, psd e un partid corupt. Dar kk e un rau de mii de ori mai mare decat un eventual pesedist. Dictatura lui kk nu a fost inca egalata de niciun primar pesedist.
   Si, ca sa nu uiti, fanaticule ce esti, kk a fost (si) pesedist, asa a ajuns deputat iar apoi primar. Si ta-su la fel, a fost pesedist. Ca s-a mai plimbat prin vreo 4 partide, nu e un plus, ci un minus. Nici macar psd-ul nu il mai suporta, iti dai seama?

   Reply
 11. TOMOIAGA GRIGORE

  Liderul nostru Primarul CĂTĂLIN CHERECHEȘ are de partea lui alegători care nu-l trădează de aia îi îngrijorează profund pe cei de la putere care ,mai ales în ultima perioadă ,încearcă să-l compromită prin fel de fel de minciuni aberante ,pe care nu le crede nici un om sănătos .Ei vor ,în mod abuziv,ca,prin tot felu de reclamați fabricate să-l târască prin tribunale și chiar să-l ruineze din punct de vedere financiar ,chipurile ,imaginea publică .Toate acestea însă sunt sortite eșecului ,deoarece masa largă de simpatizanți vor zădărnici încercările disperate ale forțelor ostile ,iar primarul nostru va iniția măsuri preventive de mobilizare a opiniei publice .Tomoiaga Grigore .

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2