Chereches, din nou la Primarie. Tine sedinte, da ordine, face organigrame. Ca pe vremuri (VIDEO)

Intr-un stat de drept si responsabil, era de mult inapoi la puscarie. In Romania, nu. Se joaca de-a primarul, dupa ce instanta i-a interzis expres acest lucru.

Intra in Primarie cand vrea, merge in ce birou vrea, face sedinte cand vrea si cu cine vrea, cere modificarea organigramei ca si cand ar fi primar in functie, ii convoaca pe consilierii locali la sedinte, negociaza chestiuni politice in birourile institutiei, nu da socoteala nimanui si se foloseste de fostul sau birou la fel ca si cand era primar. Nu mai este. Nu mai poate fi. Pentru ca magistratii i-au interzis. Evident, el nu intelege asta si se manifesta ca atare.

La intrarea in Primarie, exista niste gardieni. Printre altele, triaza persoanele care vin in institutie. Asta le e sarcina. Pe cetateanul Chereches Catalin nu il intreaba nimic. Nici pe cetateanul Morar Lucian Titus de Chelinta, pres-ul PMP Maramures. Care intra nestingherit in birouri si ia parte la sedintele convocate de Chereches.

Revenind, in orice stat de drept, legea se aplica si celor care o sfideaza pe fata. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

8 Comments

 1. ratiu

  Ce justitie sa asteptam in Romania când ministrul justitiei este unul ca tovarasul Iordache? tovarasul “alta întrebare”? de-a dreptul jenant…

  Reply
 2. dan

  Primarul interimar Tigirlas unde e ? Sa nu-mi spuneti ca e la munte in aceasta perioada. In lipsa lui se petrec lucruri aberante.

  Reply
 3. Zoli

  Si totusi,nu exista nimeni care sa-i opreasca pe acesti doi nesimtiti sa intre in cladirea primariei si sa faca pe cocosii?! Pana cand se va tolera asa ceva,pai este ILEGAL ce fac astia si toti de acolo stau ca gainile speriate asteptand sa fie ”cocositi” de cei doi zmei?! Slab,foarte slab!! Cat despre abordarea jurnalistului,n-am decat cuvinte de lauda! Un om care nu se lasa cu una,cu doua! Bravo!

  Reply
 4. Emil

  De ce sa ne miram cand in tara asta face ce vrea oricine, oricum Catalin Chereches este bolnav si sincer iar prinde mai bine daca ar face sedinte de terapie la spitalul condus de amicul sau penal Cristian Anghel. In ceea ce il priveste pe primarul parasit de familie si de votanti din Ulmeni Morar Lucian Titus de Chelinta este un produs stil CACHE a se vedea gaura din primarie si nu numai in Ulmeni daca nu dadeai spaga nu obtineai nimic . Unde esti D N A de ce nu actionezi ori ai primit dispozitie sa nu aplici legea impotriva acestor penali ?????

  Reply
 5. Elena

  Deși instanța i-a interzis să se amestece în conducerea Primăriei Baia Mare, iată că el o face, sfidând procurorii și judecătorii, sfidându-i și pe băimăreni. Tupeul lui Cătălin Cherecheș este revoltător și mă întreb dacă, dincolo de a-și salva pielea prin niște manevre, nu este vorba și despre ceva patologic, cum s-a punctat anterior. I s-a mai închis o ușă la care spera scăparea de pușcărie: a fost abrogată ordonanța lui Dragnea. Ați observat, la mitingurile de la Baia Mare, erau multe pancarte și înscrisuri împotriva primarului suspendat Cătălin Cherecheș? Nu este exclus ca, la Baia Mare, revolta miilor de cetățeni să se îndrepte de-acum înainte împotriva lui Cătălin Cherecheș. Judecătorii și procurorii trebuie să sesizeze că primarul suspendat Cătălin Cherecheș, aflat sub control judiciar, nu respectă hotărârea judecătorească privind interdicția de a exercita funcția de primar. Sunt motive temeinice pentru ca individul să fie reîncarcerat la penitenciar. Aplicați legea, domnilor magistrați!

  Reply
 6. Attila

  Felicitari jurnalistului! Eu zic sa trimiteti inregistrarea catre DNA, sa ii sesizati ca kk nu isi respecta obligatiile impuse. Imposibil sa nu faca ceva.

  Reply
 7. ioan

  Asta este de milioane poveste pentru acesti securisto-comunisti care l-au votat pe puscariasul chereches in continuare este stapanul orasului fara nici o forma legala,, poi!! de ce ??? pentru ca militia femenina baimareana nu il pedepseste pe acest puscarias,, pentru ca justitia l-a lasat liber si acum mascariciul face ce vrea muschii lui,,, bravo talhar Morar bravo puscarias chereches,, umiliti in continuare baimarenii ca isi merita soarta ,,, in ce priveste media se pare ca numai acest DRAGOS are curajul interceptarilor felicitari !!!!!!! kaki-stele MEDIA LOCALA inca functioneaza sub acoperire asei mizerabililor:: sotii Parja,, Goja Nic, somay ANA.. <<tolas radu lingaul de cur fara precedent dar carte YOC YOC <<< si apoi grigore minerul de frunte,,, in intrecerea comunista nici nu stie cei aia GALERIE dar scrie !!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1