Chereches il trage pe sfoara pe Morar. Candideaza la Primaria Ulmeni. Ce oameni… (VIDEO)

O zi neagra pentru Partidul Miscarea Populara Maramures si, mai cu seama, pentru presedintele Lucian Morar. Cu toata afectiunea pe care o arata pentru Catalin Chereches, nu reuseste sa isi impuna oamenii in posturile cheie. Si-a negociat, cu opt la suta in buzunar, functia de vicepres. la judet, imaginandu-si ca poate mai mult. Realitatea il contrazice, ducandu-l tot mai aproape de Chelinta, zona Ulmeni, unde s-ar putea redefini ca un gospodar al localitatii. Numai ca, spre deosebire de anterioarele alegeri, cand a concurat la primarie aproape singur, iata ca viitorul sau ii aduce surprize. Si nu tocmai dintre cele mai placute. Fostul primar baimarean se orienteaza si el, constient fiind ca pierde controlul asupra Primariei Baia Mare, indreaptandu-se spre Ulmeni.

La ore trecute de program, in biroul sau din Consiliul Judetan, Morar l-a invitat pe primarul suspendat Catalin Chereches, in vederea unor negocieri. Simtind in ceafa suflarea unui competitor de talia lui Chereches, Morar a dorit sa o dea la pace. Probabil, asa cum ne arata si imaginile de mai jos, dialogul nu a fost unul suficient de productiv, astfel ca Morar s-a indreptat in graba spre masina de serviciu, lasandu-l pe Chereches sa explice motivul pentru care, la doua ore dupa inchiderea usilor institutiei, inca negocia cu Morar in biroul vicepres-ului CJ.

„Vreau sa candidez la primarie la Ulmeni”, a afirmat Chereches, in timp ce Lucian Morar se retragea in masina de serviciu. Probabil iritat de atitudinea excentricului Chereches, care i-ar putea „fura” primaria, Morar s-a suit in masina, mut de uimire, si dus a fost.

Alegerile de la Ulmeni se anunta foarte intersante. Cei doi fosti adversari, apoi fosti aliati si de curand contracandidati, se vor bate pentru cateva sute de voturi, in speranta ca vor redeveni primari. Miza mica, pentru oameni pe masura lor.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Attila

  Asta-i doar o aroganta de-a lui kk, in stilul smecheresc al lui ponta. Nu lasa el pentru nimic in lume Baia Mare pe mainile altuia (desi nu mai depinde de el). Eu zic ca e doar nervos ca nu are 2/3 din CL sa il revoce pe tagarlas. Oricum, nu ar avea nicio sansa in Ulmeni.

  Reply
 2. mmm

  asta cu vreau sa candidez la Ulmeni a fost asa un fel de sters pe jos Morar, adica si-a batut joc de el pe fata … cine stie cu ce il santajeaza si spunand asta e ca si cum ar fi spus, Morar esti sluga mea si cand vreau iti iau jucaria de la Ulmeni … problema lui Chereches e ca inca nu s-a lovit de un om mai hotarat, care sa l puna cu botul pe labe …

  Reply
 3. nelu

  A dat răspuns la mișto. Pata lui este pe Primăria Baia Mare, pe care nu o va mai pupa în veci! Nu înțelege nimic din ce i se întâmplă! Să vină să-i explice situația în care se află Gheorghe Pârja, Viorica Pârja, Nicolae Goja, Anamaria Somay, radu Țolaș și Grigore Ceascai, cunoscuții lui cântăreți.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1