Chereches, lovitura din partea magistratilor clujeni

Tribunalul Cluj a respins cererea lui Catalin Chereches de recuzare a judecatoarei Ioana Nora Boiciuc.

“Respinge ca neintemeiata cererea de recuzare a doamnei judecator I.N.B., cerere formulata de aparatorul ales al inculpatului C. C.In baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen., obliga pe inculpat la plata in favoarea statului a sumei de 100 lei reprezentand cheltuieli judiciare. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 26.01.2017”, se arata in decizia instantei.

Chereches a solicitat recuzarea judecatoarei pe motiv ca e implicata intr-un alt dosar al acestuia.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. dan

  Mai bine lua o sticla de votca pe banii aceia si-si mai ostoia amarul. Din fericire judecatoarea nu face parte din categoria de virsta a bunicelor care l-au sustinut in Baia Mare.

  Reply
 2. Nelu

  Îți mai amintești, Cătălin Cherecheș, vremurile când ți se părea că ești pe cai mari? Și comandai linșaj mediatic împotriva jurnaliștilor onești care au refuzat să fie slugile tale? Jurnaliștii cozi de topor care ți-au cultivat megalomania ți-au săpat într-un fel și ei groapa. Acum râd de tine! Ajungi la concluzia că ți-ai tocat degeaba banii cu ei. Iată, cei mai mulți, nu te mai cunosc. Acum ei se orientează spre alți…moguli. Așa au trăit mulți ani de falsă gazetărie. Unii, de la Bărbuleț și până azi! Știi tu ai avut asemenea exemplare pe la biroul de parlamentar…Memoria știe multe…Și despre o poveste dintre două …Viorele. Viorica fripturista i-a cerut Vioricăi cu bani mulți vreo 30.000 de euro împrumut. Ceea ce s-a și făcut. La termenul de înapoiere a banilor, fripturista a replicat ceva asemănător: ”Nu-ți restitui nici un euro, lasă că îi aduce ziarul servicii fiului tău” Asta să fie explicația că ziarul cotidian, cu aprobarea redactorului șef soț al fripturistei, a publicat, ani mulți, materiale în regim publicitar, comandate de Cătălin Cherecheș, pentru care ziarul a încasat doar o infimă parte din banii care i se cuveneau? Ziarul a fost escrocat! Jurnaliștii acestui cotidian trăiesc chinuit, cu salariul minim pe economie. Asta din cauza redactorilor șefi care au fost cozi de topor! Să te uiți în oglindă, Cătălin Cherecheș, și să faci o spovedanie în fața judecătorilor. Este singura ta șansă să te recuperezi ca om după câte ai comis…Cât despre jurnaliștii corupți, ei n-au Dumnezeu, ei scapă mereu și de puterea legii…

  Reply
  1. Tot Nelu

   Esti un imbecil, Portase Alec, alias Nelu! Toata viata ta ai trait suspectandu-i pe altii. Toti sunt hoti doar tu esti corect. Ti-ai luat la rand colegii si i-ai batjocorit. Si te miri ca nimeni nu te mai baga in seama.Traiesti cu un suflet chinuit de invidie. Deformat pana la hidosenie. Traiesti din ura acumulata din proriile frustrari. Rusinos! Macar la batranete ai putea sa taci. Fiindca tu ai stat pe la usa lui Chereches, si ai acceptat sa-i publici articolele, atunci cand erai adjunct. Rusine, baiatule! Mai uita-te in oglinda. N-o sa-ti placa ce vezi!

   Reply
 3. Danny

  Lamentabil ce se petrece in lumea presei.Jurnalistii ar trebui sa serveasca democratia ,sa depuna un juramant de credinta fata de cetateni,pentru ca prin furnizarea informatiei devin formatori de opinie,sunt directori de constiinta.Daca isi vand cugetul si sufletul pentru arginti devin un real pericol in plan moral si nu numai.Manipularea constiintei,calomnia trunchierea adevarului nu trebuie sa fie atributele unui jurnalist.Libertatea de exprimare nu inseamna sa aservesti presa politic,ci dimpotriva sa promovezi cu asiduitate obiectivitatea ,sa-i reprezinti pe cei multi.Pacat ca unii oameni din presa au ramas tributari unor metehne vechi ,la care se adauga setea de inavutire.

  Reply
 4. grigore

  Cel mai tare mi se pare situatia Chereches contra Chereches.Adica mamitica liberala sa lupte ca odrasla sa fie bagata la zdup,fara gratiere si amnistie. Asta e tare si poate chiar i se indeplineste dorinta.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1