Chereches raspunde sesizarilor ZiarMM. Insa oamenii din subordine il fac din nou de ras

Am primit la redactie un mesaj prin care eram sesizati ca s-a intervenit prompt la locul de joaca de pe strada Banatului, din Baia Mare, articolul postat de noi saptamana trecuta avand efect. Ne-am deplasat inca odata la fata locului, pregatiti sa recunoastem in mod fair play ca primarul Chereches este un om care-si asuma sesizarile in mod responsabil, actionand rapid si decisiv.
Care este situatia reala se vede in pozele realizate si atasate textului. S-a intervenit in buna traditie romaneasca, dupa sloganul “bine-i si asa”, mai exact:
– s-a tuns iarba in interiorul si in exteriorul perimetrului pe o raza de 2 metri, nu si restul buruienilor din zona!
– au fost plivite plantele si buruienile mai mari de langa aparatele de joaca, nu si iarba crescuta intre placile din suprafata de protectie;
– s-a dat cu matura, dar nu s-a realizat o curatenie generala, dotarile din plastic, lemn si metal fiind murdare, lipicioase si pline de mazga,
– nu s-a facut nimic la cosurile de gunoi din metal, realizari oribile, ruginite, insalubre si generatoare de mirosuri pestilentiale.

Domnule primar, va felicitam pentru initiativa, dar daca va apucati de ceva, faceti treaba “nemteste” si nu “romaneste”. Daca Dv va place ce s-a facut, aplaudam si noi, dar la pretentiile si rigoarea care pretindeti ca va caracterizeaza, mai e de lucru. Hai, ca puteti!

Mihai POPA 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. popic

    Da da.Nemteste cu neamtul Barbul si nemtoaica Nora,condusi de cel mai mare neamt din urbe.De atatia nemtalai nici iulistile nu se mai vad prin oras.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1