Chereches recidiveaza. Ameninta un consilier de stat: EU ii rup capul!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul Catalin Chereches se afla intr-o noua etapa a vietii sale. De la ironiile mai mult sau mai putin voalate, adresate unor politicieni locali sau oameni din administratie, legate de activitatea lor profesionala, care la inceputul mandatului sau erau menite a starni zambetele alegatorilor, a trecut la injurii grobiene si amenintari ce intra in sfera penalului. Mai nou, tinta sa predilecta a devenit Ciprian Rogojan, fostul senator de Baia Mare, caruia i-a adresat un mesaj absolut incredibil pentru un primar de municipiu: EU II RUP CAPUL!

Amenintarea a fost transmisa de primarul Catalin Chereches actionarului firmei Stage Expert, cea care a obtinut prim-planul licitatiei pentru organizarea serviciilor de scena ale Sarbatorii Castanelor, si a fost auzita de mai multe persoane aflate in anticamera biroului primarului. Surse ZiarMM ne-au confirmat ca discutia a fost reala, cei prezenti in secretariatul edilului Chereches fiind stupefiati sa constate modul in care vorbeste primarul baimarean.

Contactat telefonic, Ciprian Rogojan, in prezent consilier de stat in cadrul Ministerului Consultarii Publice si Dialogului Social, ne-a spus ca are cunostinta de amenintarea transmisa de Catalin Chereches, fata de care intentioneaza sa se prevaleze de toate parghiile legale.

„El i-a spus secretarei sa il sune pe acel domn, de la firma respectiva, pe numarul primit de la Doru Dancus. Este vorba de firma care a participat la licitatia pentru organizarea Sarbatorii Castanelor, avand un pret cu peste 20 mii euro mai mic decat firma de fier forjat de la Campia Turzii. Secretara a apelat numarul indicat, iar primarul a avut o discutie cu actionarul principal, auzita de mai multe persoane aflate in secretariat. La finalul convorbirii, Catalin Chereches i-a transmis textual interlocutorului sau: ‘Vreau sa ma asigurati ca in organizarea Sarbatorii Castanelor nu este implicat Ciprian Rogojan, pentru ca daca il prind pe aici, EU ii rup capul!’ Nu stiu ce raspuns a primit, din moment ce domnul respectiv nici macar nu ma cunoaste.

Aceasta informatie, in masura in care este verificabila, si cred ca e, din moment ce a avut loc pe linia de telefonie publica a Primariei Baia Mare, voi face o plangere impotriva edilului baimarean, pentru amenintarea facuta”, a declarat Ciprian Rogojan.

Nu este pentru prima data cand primarul Catalin Chereches recurge la amenintari si jigniri aduse la adresa fostului parlamentar baimarean. In cursul lunii septembrie, acesta l-a mai insultat public pe Ciprian Rogojan, in doua ipostaze. Un prim episod s-a consumat la terasa The Oak, unde avocatul cu care Rogojan statea la masa a fost intrebat de Chereches de ce prefera compania „tuturor gunoaielor din oras”. La masa se aflau avocatul, Ciprian Rogojan si fiul acestuia, in varsta de doi ani. Referirea la fostul senator si la fiul sau a fost evidenta, Rogojan afirmand ca il va chema pe respectivul avocat ca martor in procesul pe care il va intenta primarului Chereches.

Un alt moment a avut loc taman in holul Palatului Administrativ din Baia Mare, unde Catalin Chereches i-a intrebat pe cativa angajati ai Prefecturii si Consiliului Judetean de ce nu cheama Drusalul pentru a ridica „gunoiul” din institutie. Evident, oamenii nu au inteles la ce se refera Chereches si au luat intrebarea ad liteream. Ulterior, primarul baimarean a indicat catre Ciprian Rogojan, care era de fata, fiind prezent in Baia Mare alaturi de ministrul Turismului.

Pentru Catalin Chereches, amenintarile de acest gen nu sunt ceva neobisnuit. In vara anului 2015, acesta l-a amenintat cu moartea pe unul din angajatii firmei Rustic, care executa lucrarile de reabilitare la Turnul Stefan. Ulterior, omul a depus plangere penala la Parchet. Cazul s-a incheiat dupa ce Chereches l-a chemat in biroul sau pe Cornel Cusner, patronul firmei Rustic, pe care l-a indimidat ca ii va falimenta afacerea (prin neplata lucrarilor), in cazul in care cel amenintat nu isi va retrage plangerea. Iar angajatul in cauza si-a retras acuzatiile.

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. dr jivago

    Stimabililor, PASTRATI distanta fata de un alt PERICOL al societatii romanesti actuale…. norodul asta de aplaudaci al tobosarului e chiar atat de nerod si nu observa asemanarea ???????!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2