Chereches recunoaste. A dat mita 700 de dolari. In Viena

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Catalin Chereches, primarul aflat sub control judiciar, a recunoscut pentru ziarul olandez de Volkskrant ca a dat mita de-a lungul timpului.

Mai exact, Chereches a spus ca a dat mita pe vremea cand a studiat la Viena, platind 700 de euro pentru a obtine o camera in campus.

El a lasat astfel sa se inteleaga ca e nevinovat in dosarele pe care le are.

ZiarMM

Vezi si Multumim Chereches! A facut de ras orasul in toata lumea. Presa Olandeza ne desfiinteaza

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Emil

  Cred ca a gresit facand asemenea afirmatie el nu se gandeste la studenti romani din Viena ori dupa el gata, , cred ca si-a cumparat doza zilnica de stimulente ,acest individ este rau bolnav doamne scapane de el ……

  Reply
 2. Attila

  Ca sa discutam in cunostina de cauza, cel mai indicat ar fi sa traduceti articolul din limba olandeza. Asa, putem intelege contextul unei astfel de declaratii.
  Fara sa stiu despre ce e vorba, eu zic ca a recunoscut ca a dat mita in Viena doar pentru a dovedi cumva ca a facut acolo studii pe bune.

  Reply
 3. nelu

  Justiția să nu-i mai accepte inculpatului Cătălin Cherecheș, poreclit Cere Cheș, tragerile de timp. Este vremea ca individul să primească sentința. după cum și DNA ar trebui să dea drumul la multele dosare în care este cercetat Cherecheș. Ar trebui să-l urmeze și jurnaliștii corupți vizați pentru luare de mită, fals în acte contabile, spălare de bani și alte infracțiuni. Împreună au călcat în picioare redacții și au manipulat cetățenii unui mare municipiu al țării. Să se vadă cum nevasta unuia care a ajuns redactor șef a fost pusă la modul dubios director în Primărie. Nu cumva pentru ca primarul penal să nu mai plătească uriașele datorii la ziar? Se va face doar pe jumătate dreptate dacă nu vor fi condamnați și jurnaliștii infractori. Baia Mare, pentru o presă adevărată.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2