Chereches revine cu limbajul abject. Primarul si viceprimarii Baii Mari, niste nespalati (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Tot mai prezent in administratia locala, dupa punerea sa in libertate, tot mai insistent prin birourile Primariei si institutiilor din subordine, tot mai implicat in gestionarea problemelor orasului, tot mai aplecat asupra modului in care se conduce urbea, Catalin Chereches a decis ca e cazul sa lase la o parte fineturile si sa faca exact ceea ce isi doreste mai mult. Adica sa fie primarul Baii Mari.

Zis si facut! A convocat o conferinta de presa in aer liber si, pentru a da greutate spuselor sale, s-a prezentat ca vorbind in calitate de primar ales al Municipiului Baia Mare. Ca a fost ales, am inteles, dar nu stim sa fie si primar. Pentru ca instanta i-a interzis asta. I-a interzis sa se manifeste ca atare. Pentru ca, in cazul in care nu stie, tocmai a incalcat dispozitiile magistratilor, tinand o conferinta de presa ca si primar.

Desi legea Administratiei publice locale nu prevede atributii in acest sens, ele sunt reglementate de legea 544, care spune ca institutiile publice au obligatia de a organiza, de regula o data pe luna, conferinte de presa. Cum primarul interimar nu a organizat in ultima luna, e clar ca i-a preluat atributiile Catalin Chereches, care l-a mai scutit pe Marinel Rob de o sarcina.

Dincolo de o noua evidenta incalcare a restrictiilor impuse de judecatori, Catalin Chereches se manifesta din nou in spatiul public aducand jigniri oamenilor din Primaria Baia Mare, directorilor, angajatilor, dar mai ales celor din conducerea institutiei: Marinel Rob, Noemi Vida si Cristian Niculescu Tagarlas.

Asa cum se poate vedea si in materialul VIDEO de mai jos, acestia din urma au fost acuzati de Chereches ca au o ura fata de oras si ca sunt niste nespalati. Limbajul execrabil folosit de Catalin Chereches este impardonabil si este jignitor pentru fiecare dintre baimareniii reprezentati in prezent de cei pe care i-au ales la conducerea Primariei.

Impardonabil, dar nu si intamplator. Prin aceste iesiri verbale, Catalin Chereches incearca sa puna presiune pe cei din Primarie, asa cum a facut si cand era primar in functie. Mesajul este cat se poate de evident si denota pericolul pe care il reprezinta o eventuala intoarcere a sa la conducerea orasului.

Sesizam pe aceasta cale institutiile abilitate in a lua masurile legale care se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

19 Comments

 1. grigore

  Este un caz flagrant de incalcare a interdictiilor stabilite de instanta Cine sa constate neregula? In nici un caz dna chestor care desi a indeplinit limita de pensionare, nu se da dusa de la conducerea IJPMM. Avem un atac vadit la Cristian Niculescu Tagarlas, la conditia acestuia de chirias, plus folosirea unor termeni incorecti „adjunct de viceprimar” functie care nu exista in organigrama primariei. Catalin Chereches este cel care face de rusine orasul si pe baimareni.

  Reply
 2. sovagau

  e disperat tare saracul… stie ce-l asteapta si stie ca zilele de libertate ii sunt numarate… iar la Universitatea din Gherla sederea nu este una prea placuta, oricate „pile” ai avea… a avut deja ocazia sa constate aste pe propria-i piele… ce sa-i faci, asa-i in tenis.. dar cine l-a pus sa ajunga in situatia asta? nimeni altcineva decat el insusi… prin faptele sale, prin grandomanie, lipsa de bun simt si de caracter, traseism politic si nu in ultimul rand printr-un lung sir de ilegalitati…

  Reply
 3. mmm

  si noi facem plangeri penale pentru cum a fost condus orasul in ultimii ani … pentru cum oamenii si-au rupt mainile si picioarele pe strazile si trotuarele orasului, pentru cum am platit pe niste autobuse cu 100 si ceva de mii de euro mai mult decat trebuia, pentru cum am platit pe un topogan cateva zeci de mii de euro de parca ar fi din aur, pnetru cum s-au spalat bani pe la concertele organizate in oras, pentru modul in care Drusalul a fost notificat sa-si reduca ativitatea si ne-a lasat gunoiul pe strazi, pentru modul cum au disparut milioane de euro din creditele luate in numele nostru, etc … mai vrei Kake???? cine s-a trezit sa dea lectii de civism – un impostor cu limbaj abject si comportament de mahala … un dus nu te spala si de mizeria interioara, sa sti Kake….

  Reply
 4. Emil

  Are prefecta dreptate IN CEEA CE PRIVESTE CURATENIA ORASULUI si nu reise sa fi gresit cu ceva in schimb fiecare are dreptul la opinie, sper sa se faca curatenie in tot orasul fiind posibilitatea de ai chema pe amici sai la maturat….

  Reply
  1. mmm

   normal ca are dreptate, orasul e dezastru … dar impertinenta cu care incearca sa arunce vina pe altii e o problema majora si e o problema de manipulare in masa … singur vinovat de modul in care se afla orasul e doar el Kake, el a adus orasul unde este si tot el a golit visteria lasandu-i pe astia ce conduc acuma fara bani si in imposibilitatea de a plati pana si Drusalul … asa ca la fiecare iesire a lui Kake in public, noi baimarenii ar trebui sa il sanctionam drastic pentru ca a furat milioane de euro din buzunarele noastre si ale orasului si a dus orasul in deriva …

   Reply
   1. grigore

    Nu aveti dreptate. Mizeria din oras e generata de lipsa de fonduri, banii fiind furati sau risipiti de chereches. Ce alt argument va trebuie. Adica pana in 2015 Drusal stia sa faca curatenie si din mai 2016 nu mai stie?

    Reply
 5. Zoli

  Ura e una iar nepasarea si incompetenta e alta,cum de fapt sunt cei din primarie la ora actuala! Multe promisiuni care nu se vor adeveri niciodata! Mai bine zis vorbe-n vant,cum a fost cazul deszapezirii orasului care nici pana la topirea zapezilor nu s-a facut! Dar eu nu-l inteleg pe Kake in ce calitate vrea sa-i ”friga” pe cei din primarie?! ”NOI”,adica Cacalitia din Baia Mare mai au atata tupeu ca sa sustina un penal care normal nici nu mai este primar??! Mai sa fie,asta da tupeu si parsivitate! Se pare ca tentaculele lui ”Mami” ajung peste tot ca sa amestece rahatu’!

  Reply
 6. Danny

  As este.Mamita este capul rautatilor.Ajunsa in Parlament in modul cel mai josnic posibil,acum trage sforile ca fiul sau ,nimeni altul decat KK -inculpatul sa scape de condamnare si sa revina in Primarie ca sa se mai poata ocupa de tot felul de matrapalzacuri si inginerii financiare,folosind ca arma principala manipularea prin media ,prin acolitii din Coalitie si prini alte metode specifice acestei familii perfide si inciocoite.

  Reply
 7. jolty

  Zilele trecute am trecut pe Podul Viilor si mi-a atras privirea faptul ca lemnul folosit pentru aceasta investitie e crapat, iar din crapaturi au rasarit ….ciuperci.Nu radeti,probabil datorita faptului ca lemnul folosit nu a fost tratat si lacuit corespunzator,e plin de ciuperci,lucru care ne duce la ideea ca se va deteriora-putrezii-in cel mai scurt timp posibil.Si eu care as fi zis ca numai pe vremea lui Anghel s-a lucrat prost,vad ca si Chereches avea reteta,bani multi ,materiale si lucrari de proasta calitate.

  Reply
 8. Cetateanul... sub acoperire

  Domnule primar suspendat
  Va rog sa-i trasmiteti prietenului dumneavoastra Circiumarul ca am primit unda verde sa-i aduc la cunostiinta :
  – se stiie de cea ce a facut in Farcasa;
  – se stiie de modul cum a obtinut spatiul de la gara si de modul cum are obtinut contractul de concensiune de acolo;
  – se stiie de ziua cind in numele dumneavoastra a solicitat o suma mare de euro drept singura cale de rezolvare a unei probleme;
  – se stiie de spatiu de la Gold Plaza si modul cum a fost obtinut de la vechea fabrica de lapte;
  – se stiie de reprezentanta unui tip de autovehicole in Baia Mare;
  – se stiie de modul in care a obtinut si alte spatii comerciale.

  De aceea daca nu inceteaza cu presiunile din Consiliul Local vor aparea si dovezi care sa ateste cele spuse mai sus, si pacat ca ar avea de suferit cei apropiati lui care NU sint vinovati.
  Domnule consiler, ajunge cu porcariile pina nu este pre tirziu.

  Reply
 9. nelu

  Jurnaliștii fripturiști au creat acest monstru al Băii Mari. Dacă nu ar fi fost jurnaliștii fripturiști, kake ar fi vorbit în pustiu. Iată de ce fripturiștii trebuie să-l însoțească la Gherla!

  Reply
 10. nelu

  Propunere: excelentul filmuleț postat de steko să fie prezentat în timpul adunării generale a SC Graiul Maramuresului SRL. În mod sigur, în rolul jucat de slugoiul Radu Țolaș se vor recunoaște și alți purtători de legitimație de jurnalist sub sigla Graiului. Ce mare păcat au comis acești indivizi față de acest ziar fain!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2