Chereches se joaca de-a primarul. S-ar putea intoarce la Gherla: Ce explicatii are Marinel Rob… (VIDEO)

PNL

chereches-cu-dancus“Catalin Chereches a venit in calitate de cetatean al orasului Baia Mare. Am fost informat de catre secretara ca dansul urmeaza sa vina. I-am dat acceptul sa intre in biroul. A intrat in institutie si a mers direct in biroul domniei sale. Dansul a invocat ca trebuie sa ridice ceva obiecte personale. Nu-i dau dau voie sa se implice in conducerea Primariei, pana legea ii va permite. Nu orice cetatean poate intra in biroul primarului”.

Declaratiile ii apartin lui Marinel Rob, primarul interimar al Baii Mari, si ele vin in contextul in care, recent, inculpatul Catalin Chereches a patruns in incinta Primariei, dupa orele de program, si a intrat, cu acceptul gardianului de serviciu si cu aprobarea tacita a conducerii institutiei, in fostul sau birou, pozand din nou in primar, desi instanta i-a interzis expres lucrul acesta.

Ramas fara egocentrismul cu care se hranea, si dupa prea mult timp tintuit intre cativa pereti, asa cum i-a impus instanta, faptul ca arestul la domiciliu s-a transformat in control judiciar i-a dat din nou aripi inculpatului Catalin Chereches.

La inceputul saptamanii, dorul de scaunul fierbinte din Primaria Baia Mare l-a atras ca momit, uitand ca instanta a stabilit ca ii este interzisa exercitarea functiei de primar.

Nepasare sau grandomanie, cert este ca in jurul orei 16:30, fostul edil al orasului se lasa fotografiat taman in biroul primarului, alaturi de vicepresedintele Consiliului Judetean, Doru Dancus.

A doua zi, in incinta Primariei,  gardianul de la poarta, cu o atitudine de semi-zeu, si-a exprimat parerea vizavi de aceasta vizita a primarului, gesticuland si sustinand sus si tare ca: „E spatiu public. Este o institutie unde puteti filma oamenii care lucreaza. Nu se intra preferential. Sunt niste reguli.”

Serios? Despre care reguli vorbim? Despre cele pe care Checheres le-a incalcat prin luna aprilie? Sau despre interdictiile instantei pe care tocmai le-a sfidat, intrand cu nonsalanta in vechiul birou?

Explicatia oficiala e ca a ridicat niste obiecte personale. Solicitam expres conducerii Primariei sa ne prezinte procesul-verbal aferent respectivei operatiuni.

Pana la aceasta ora, nimeni nu poate preciza ce obiecte personale a ridicat Catalin Chereches din Primarie. Probabil, niciunul. Sau poate cardul. Furat la URBIS, din reportofonul ziaristilor.

Institutiile abilitate au fost sesizate cu privire la incalcarea dispozitiilor instantei. Judecatorii ar putea dispune reincarcerarea inculpatului Chereches.

ZiarMM

chereches-la-primarie

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GK1DJ_KuTxk[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vJEdROy1WzY[/youtube]

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

8 Comments

 1. ribizli

  in cazul acesta avem un sistem judecatoresc foarte slab… pai cum isi permite cineva, fie el si Catalin Chereches, sa incalce o hotarare judecatoreasca si apoi sa nu pateasca nimic? se pare ca kake si-o cauta cu lumanarea… pentru aceata fapta judecatorii ar trebui sa-l trimita inapoi la Gherla automat, fara nici un comentariu…kake isi bate joc efectiv de Justitia din Romania..

  Reply
  1. Attila

   Da, de acord cu tine, judecatorul care a dispus masura a gresit pentru ca nu a fost suficient de explicit, astfel ca kk si-a permis sa faca ce a facut. i s-a interzis doar exercitarea functiei, nu si intrarea in primarie, asa cum ar fi trebuit. Nu avea ce sa caute acolo, nici in calitate de simplu cetatean, cum afirma. Fata de astfel de greseala a instantei, kk poate face ca dragnea, vine in fiecare zi la primarie, intra in biroul lui (nu i s-a interzis asta), da ordine, dar … nu exercita functia de primar.
   Tocmai de aceea, in lipsa unei interdictii exprese si explicite, organele sesizate nu vor prea avea ce face.

   Reply
   1. ribizli

    ai dreptate Attila.. dar totusi mi se pare ostentativa atitudinea lui Chereches de a se lafai prin primarie, dupa cum vor muschii lui, chiar daca nu isi exercita functia de primar… ba mai face si poze si le face publice…. vad in asta o atitudine de dispret a lui Chereches atat fata de noi cetatenii cat mai ales fata de Justitia din Romania…I-as intreba pe distinsii domni judecatori, dansilor cum li se pare aceasta atitudine a domnului Chereches? una normala, de acceptat? asa au vrut dansii sa lase sa se intample? fiindca mesajul lui Chereches, urmare a pozelor postate, e foarte clar: “tot eu sunt mai smecher ca voi, iar voi, inclusiv judecatorii, sunteti fraieri…”

    Reply
 2. Stefan

  Limbajul folosit in justitie nu este cel colocvial sau politicianist. Exprimarea din motivare este clara si fara echivoc caci orice prezenta in institutie implica exercitarea unei autoritati, in prezent interzisa de instanta. Ce tupeu sa te duci in biroul PRIMARULUI, atentie nu este al lui Catalin Chereches, sa chemi la ordine viceprimarii si sa simulezi ca e o vizita de curtoazie. Chereches se vrea reincarcerat ca sa genereze noi emotii sociale, proteste si rebeliunea civica a pensionarilor. In plus, el stie ca daca va fi condamnat, perioada arestului preventiv si cel la domiciliu se scade din pedeapsa, stiut fiind ca incarcerarea dupa o sentinta definitiva este mult mai dura. Un act de sfidare fata de lege si bun simt!

  Reply
 3. maria

  Sunt motive temeinice pentru ca domnul prefect să-i anuleze mandatul de primar și să se treacă la organizarea de alegeri anticipate. Magistrații trebuie să vadă că inculpatul Cătălin Cherecheș a sfidat din nou legea. Se impune reîncarcerarea individului și cazarea lui la Gherla.

  Reply
 4. George Sirius

  Obiectele personale trebuiau ridicare de mult timp. Cit de scirbosi sint acesti oameni. Va rog scuipati peste toti. Nu vedeti ca toti reactioneaza ca niste sobolani? Ce vorbeste acest ROB? (nume predestinat!!!). Nu uitati ca sint rude si noi sintem tratati ca niste prosti.

  Reply
 5. George Sirius

  Obiectele personale trebuiau ridicate de mult timp. Cit de scirbosi sint acesti oameni. Va rog scuipati peste toti. Nu vedeti ca toti reactioneaza ca niste sobolani? Ce vorbeste acest ROB? (nume predestinat!!!). Nu uitati ca sint rude si noi sintem tratati ca niste prosti.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1