Chevrolet a inventat un sistem de racire a telefonului mobil in masina (VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

racire telefonPenru a evita supraincalzirea telefoanelor mobile in momentul incarcarii, Chevrolet a venit cu o solutie ingenioasa: racirea spatiului de depozitare din masina, scrie automarket.ro.

Ni s-a intamplat de multe ori ca telefonul mobil sa se supraincalzeasca, mai ales atunci cand se afla in priza, la incarcat. De asemenea, temperaturile ambientale ridicate pot favoriza si ele supraincalzirea telefonului. Un asemenea fenomen duce imediat la oprirea automata a dispozitivului, fiecare terminal fiind echipat cu un sistem de protectie in acest sens.

Inchiderea telefonului mobil atunci cand acesta afiseaza indicatii de navigatie sau atunci cand este conectat la sistemul audio al masinii poate cauza neplaceri. Chevrolet s-a gandit la acest neplaceri si a venit cu o solutie ingenioasa.

Mai multe modele echipate cu tehnologie de incarcare a telefoanelor mobile fara fir vor veni echipate si cu un sistem de racire al acestora. Practic, ideea torpedoului refrigerat a fost dusa la un alt nivel. Sistemul foloseste o gura de ventilatie directionata catre spatiul de depozitare si incarcare a telefonului. Aceasta raceste suportul, cu conditia ca aerul conditionat sa fie pornit.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *