Chinezii vor sa intre pe piata imobiliara din Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

Chinezii vor sa faca afaceri cu firmele din Maramures interesate de astfel de colaborari. Toate acestea au fost exprimate cu ocazia vizitei unei delegatii economice din China la Prefectura Maramures in 25 aprilie. Prefectul Judetului Maramures, Sebastian Mihai Luput si presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gavriel Valer Zetea, au primit vizita unei delegatii economice din China formata din Guo Jinnan – presedinta femeilor de afaceri chineze din Romania, Zhong Chen Jian – Vicepresedintele Camerei de Comert si Industria din Nantong, ing. Pan Fu Bi – reprezentanta unui grup de investitori cu preocupari in domeniul educaţional, constructii si investitii imobiliare insotiti de Adrian Buga si dr. Mihail Vornicov, membrii in consiliul de administratie al firmei reprezentante în Romania.

Grupul de firme reprezentat de oapetii din China se afla in top 5 companii din zona Nantong iar in Romania isi desfasoara activitatea incepand cu anul 2016 dar deja au in plan inceperea a 4-8 proiecte imobiliare si a unui proiect in invatamantul superior.

Prefectul judetului Maramureş considera ca directia aleasa grupul chinez este una in care isi doreste ca si judetul Maramures sa se dezvolte si si-a manifestat disponibilitatea de a sprijini investitiile partenerilor chinezi in Maramures, fapt ce ar aduce si un plus de vitalitate in economia locala. Delegatia din China si-a continuat programul in Maramures, participand la o intalnire cu reprezentanti ai unor companii private din Maramures, in vederea unui schimb de experienta si initierea unor discutii si parteneriate care sa creeze si rezultate, o punte de legatura intre piata chineza si producatorii maramureseni, reflectata prin schimburi comerciale si rezultate economice in crestere de ambele parti.

In cadrul celor doua intalniri s-au discutat si metode de realizare a unor showroom-uri cu produse in R.P. China si jud. Maramures – acestea vor fi realizate in oglinda in cele doua regiuni – Nantong si Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

  1. radu

    Se construieste Universitatea mult promisa de cake?Mai Zetea,daca tu nu esti in stare,lasa-i pe chinezi sa faca Parcuri Industriale.Pun pariu ca pentru ei o sa renteze si o sa si aduca investitori in zona.

    Reply
  2. chang ban (g)

    Mai Zetea,daca tot trambiteaza astia de Runcu,confisca barajul pe administratia judeteana (sa speram ca nu o iau francezii sau austricii moca,cica in numele energiei ) si o licitezi International (pot sa vina si prietenii chinezi),o termina aia ( ca noi nu suntem in stare),iar cu peste 500-700 de milioane de coco pui judetul economic pe roate ( dar fara sa strici banii pe petreceri sau imprastiat pe nimicuri,asa cum va place si sunteti obisnuiti).Ce zici ? Ori suntem gospodari ori nu mai suntem.PS.Era un vis,nu pui tu mana de interesul miticesc,pe ceva ce are acest judet asa de valoros.Nu te cheama nici macar sa te intrebe,de forma.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole