Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata a crescut

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete), în termeni nominali, a crescut în primele opt luni față de perioada similară din 2019, atât ca serie brută cât și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 3,7%, respectiv cu 3%, arată datele publicate vineri de Institutul Național de Statistică (INS) pe Profit.ro.

Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata, serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, în perioada 1 ianuarie – 31 august 2020 comparativ cu perioada 1 ianuarie – 31 august 2019, în termeni nominali, a crescut, pe ansamblu cu 3%.

Creșteri au înregistrat comerțul cu ridicata al echipamentului informatic și de telecomunicații (+7,6%) și comerțul cu ridicata al produselor agricole brute și al animalelor vii (+0,1%).

Cifra de afaceri reprezintă veniturile totale înregistrate de către întreprindere în perioada de referință, provenite atât din activitatea principală, cât și din activitățile secundare exercitate de aceasta. Cifra de afaceri nu include TVA și veniturile din vânzarea sau transferul de mijloace fixe.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2