CIFRE OFICIALE – Creste rata de infectare cu COVID în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ultimele date primite de la Ministerul Sănătății legate de evoluția cazurilor de coronavirus la nivelul județului Maramureș ne arată că avem o creștere a ratei de infectare la nivel de județ. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 66 de noi cazuri de COVID, rata de infectare fiind acum de 0,69 la mia de locuitori. Sunt deja județe care au depășit pragul de 1 la mia de locuitori, cum este Sibiu, Timiș, ba chiar Ilfov-ul are 2,2 rata de infectare. Peste 1 au și județele Cluj și Constanța. În Maramureș am ajuns la 51.581 de cazuri de coronavirus de la izbucnirea pandemiei.

La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.993 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 216 mai multe față de ziua anterioară. 802 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare. În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 1.547 cu 105 mai multe față de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 99 persoane, cu 12 mai multe față de ziua anterioară.

Potrivit MS, dintre cei 99 pacienți internați la ATI, 74 sunt nevaccinați, respectiv din totalul pacienților internați, 237 sunt minori, toți fiind internați în secții, cu 39 mai mulți față de ziua anterioară și 0 la ATI, la fel ca în ziua anterioară. În Maramureș avem 24 de persoane internate în spital, printre care și un copil, iar două persoane sunt internate la Terapie Intensivă.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole