CIFRELE ZILEI – Cați bani au încasat Finanțele Maramureș în anul 2022

Reclame home 1
Reclame home 1

În cadrul celei mai recente ședințe de Colegiu Prefectural Maramureș s-a vorbit despre încasările anului 2022 la Finanțele județene. AJFP Maramureș a anunțat că în 2022, față de 2021, numărul contribuabililor administrați de către Finanțele maramureșene a scăzut cu aproximativ 25 de societăți comerciale care au trecut la marii contribuabili.

Veniturile colectate la bugetul general consolidat de stat pe total și pe bugete componente, pe anul 2022, comparativ cu cele aferente anului 2021, au cunoscut pe total un trend crescător, fiind mai mari cu 38.256.147 lei, fiind înregistrate depășiri la toate bugetele componente. Veniturile colectate anul trecut de către Administrația Județeană a Finanțelor Publice Maramureș la bugetul consolidat este de 2.823.805.631 lei, fiind mai mici cu 99,68%, în comparabilitate cu planul anului 2022.

AJFP Maramureș spune că în perioada care urmează se va face o analiză punctuală a operatorilor economici cu plăți consistente la buget în trecut și care, în prezent, înregistrează un grad scăzut de conformare voluntară la plată, intensificarea acțiunilor de identificare a unor noi contribuabili care pot fi beneficiarii unor eșalonări la plată, monitorizarea măsurilor de executare silită întreprinse în cazul contribuabililor care înregistrează obligații restante mai mari de 30 de zile. Tot în perioada care urmează se va face o analiză a sechestrelor instituite din punct de vedere al stingerii titlurilor care au stat la baza întocmirii lor.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole