CIFRELE ZILEI – Numărul maramureșenilor care se infectează cu COVID, tot mai mic

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Numărul maramureșenilor care s-au infectat cu coronavirus scade de la o zi la alta și asta se vede în rata de infectare care este acum în județ. Numărul total al pacienților confirmați cu COVID este acum de 58,893, în ultimele 24 de ore fiind confirmate 39 de noi cazuri cu COVID. Rata de infectare este acum de 1.97 la mia de locuitori.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.474 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID -19), cu 568 mai multe faţă de ziua anterioară. 320 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Datele MS arată că în spitale numărul de persoane internate în secţii cu COVID-19 este de 1.941 cu 66 mai multe faţă de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 156 persoane, cu 5 mai multe faţă de ziua anterioară. Din cei 156 pacienţi internaţi la ATI, 127 sunt nevaccinaţi. Din totalul pacienţilor internaţi, 264 sunt minori, 263 fiind internaţi în secţii, cu 39 mai mulţi faţă de ziua anterioară şi 1 la ATI, cu 3 mai puţini faţă de ziua anterioară.
În Maramureş  avem 37 de persoane internate în spital cu COVID, din care 4 sunt internate la Terapie Intensivă.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole