CIFRELE ZILEI – Zonele din județ cu cele mai multe cazuri de violență domestică reclamate

Reclame home 1
Reclame home 1

Numărul cazurilor de violență domestică la nivel de județ a crescut foarte mult în ultimele luni. Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a transmis o situație privitoare la aceste cazuri redacției Ziarmm.ro, situație care ne arată că în Baia Mare avem sute de cazuri de violență domestică reclamate în primele 10 luni din acest an, mai precis 774 de cazuri.

La Recea am avut 2 astfel de cazuri, 69 la Secția I Groși, 60 în Baia Sprie, 1 la Șișești, 53 la Borșa, 16 la Cavnic, 31 la Dragomirești. 121 la Secția 2 Bogdan Vodă, 28 la Săliștea de Sus, 14 la Săcel, 33 la Seini, 133 la Sighet, 2 în Vadu Izei, 97 la Secția 5 Ocna Șugatag, 2 la Secția 6 Sarasău, 33 la Șomcuta Mare. Tot în perioada amintită am avut 41 de cazuri reclamate la Tăuții Măgherăuș, 9 la Cicarlău, 42 la Targu Lăpuș, 31 la Secția 7 de Poliție Suciu de Sus, 38 la Ulmeni, 66 la Secția 3 Fărcașa, 107 la Vișeu de Sus, 4 la Moisei, respectiv 210 la Secția 4 de Poliție Leordina.

În toate aceste cazuri vorbim de cazuri de violență domestică semnalate fie prin 112, fie prin alt mod de sesizare.
Vă reamintim că există aplicația Bright Sky RO, care oferă asistență și sprijin specializat victimelor violenței domestice persoanelor aflate într-o relație abuzivă sau celor care sunt îngrijorate pentru o astfel de persoană.
Mai spunem doar că la nivel de județ nu există o statistică privind persoanele care au fost această aplicație.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole